Málaga CF – La Coruňa 1:1 (vége) | UD Almería – SD Eibar 2:0 (vége) | Sevilla – Rayo Vallecano 2:0 (vége)
Real Club Celta de Vigo – Real Madrid 2:4 (vége)
vége
UD Almería
2:0 (1:0)
SD Eibar
vasárnap 26.04.2015, 17:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Primera División
Prematch odds

     
    Nem volt eget verő a színvonal ezen a mérkőzésen, de az Almeria a kötelező házi feladatot megoldotta, otthon tartotta a három pontot ezen a kiesési rangadón. Az Eibar ezzel jóval nehezebb helyzetbe került, mint eddig, ugyanis az Almeria pontszámban beérte a vendégeket, a La Coruna pedig Malagából csent pontot, mindössze két egységre van már csak az Eibar mögött. Ez nagyon kemény harc lesz az utolsó öt fordulóban. A Cordoba helyzete szinte reménytelen.

    Almeria – Eibar: 2-0!
    Köszönöm a figyelmet!
    ---- (18:56:51)
     
    90+5
    Mérkőzés vége.
     
    90+5
    Zongo nagy helyzetben vezethette a kapura a labdát, akár lőhette is volna, de lassan és körülményesen játszotta vissza az érkező Espinosának, aki szintén nagyon lassan fordult és szerelték.
     
    90+5
    Piovaccari harcolt nagyot az alapvonal közelében Dos Santosszal a labdáért, de végül kirúgás a hazaiak javára. Úgy tűnik, matematikailag is megvan a három pont az Almeriának.
     
    90+3
    Boveda löbbölte középre a labdát, de nem arra mozgott Lara, így Ruben kezében a játékszer.
     
    90+2
    Öt perc a ráadás, nem teljesen érthető, nem állt ennyit a játék. Ennyi esélye van még az Eibarnak.
     
    90+1
    Wellington Silva húzott el a jobb oldalon, a középen érkező Parteyt szöktette, aki elhúzta a kapus mellett (bár nem a legtökéletesebben), amikor is megszólalt a síp, les volt néhány centivel!
     
    90+1
    Espinosa indult meg a jobb oldalon, de Fernandez nagyon könnyedén szereli. Úgy tűnik, elkészült az erejével több hazai játékos is, de a győzelem valószínűleg innen már meglesz, főleg, mert az Eibar sem mutat semmi különöset.
     
    90
    Bifouma helyett Mané az utolsó hazai csere.
     
    90
    Wellington Silva kapott sárga lapot.
     
    90
    Zongo vezette középen a kontrát, de nem is kapta pontosan a labdát és nem is volt már annyi energiája, hogy lefussa a védőjét.
     
    89
    Javi Lara bal oldali beadása kis híján eljutott a hosszú oldalon a labdát váró Bovedához, de a kivetődő Ruben ujjheggyel el tudja még piszkálni.
     
    88
    Már öt perc sincs hátra a meccsből, a ráadással együtt 5-6 perc lehet. Nagyon érik az Almeria győzelme, a La Coruna mai pontszerzésével együtt ez drámaian összerázza majd a kiesés elleni harc résztvevőit.
     
    87
    Lekic támadta meg túlságosan is erősen Rubent, aki már birtokolta a labdát, sárga lap!
     
    86
    Rettentően érdekes a csere, elromlott a digitális tábla, így hagyományos táblán mutatják be a hazai cserét. Verza helyett a pályán Corona.
     
    85
    Sárga lap, Bifouma kapta, de igazából nem derült ki, hogy miért.
     
    84
    Bifouma kapott labdát középen, tolt rajta kettőt, a bal lábára vette, majd 18 méterről laposan a bal alsót célozta meg, pár centivel mellé csak!
     
    83
    Helyzet már a túloldalon is, balról érkezett keresztlabda Piovaccaritól Bovedához, át is vette, majd gyanús körülmények között elesett 12 méteren. Nincs tizenegyes.

    Kármán Zoltán

    Gólok: 9. Bifouma, 69. Verza (bünt.)

    Lapok:   55. Casado (ALM), 85. Bifouma (ALM), 90. Silva (ALM) – 81. D. Boateng (EIB), 87. Lekić (EIB)


    UD Almería: Rubén – Casado, Dos Santos, Trujillo, Navarro – Partey, Verza (86. Corona) – Bifouma (90. Mané), Espinosa, Zongo – Hemed (66. Silva).
    Cserék: Julián – Silva, Corona, Mané, Azeez, Romera, Took Essome.

    SD Eibar: Irureta – Vilà, Lillo, Ekiza, Bóveda – D. Boateng, B. Fernández – Abraham (60. Piovaccari), Arruabarrena (60. Lekić), del Moral – Berjón (81. Lara).
    Cserék: Irazusta – Añibarro, Capa Rodríguez, D. García, Lekić, Piovaccari, Lara.

    Játékvezetők: Carlos Del Cerro – Juan Yuste, Abraham Álvarez