Győri ETO FC II. – Tarr Sprint Andráshida SC 4:5 (vége) | Budaörs – Veszprém FC 6:0 (vége) | Egri Fc – Ferencváros II. 1:1 (vége)
Hajdúböszörményi TE – Kazincbarcikai SC 1:0 (vége) | Létavértes SC – Ebes KKSE 2:0 (vége) | Cigánd – Veresegyház VSK 7:3 (vége)
Dorog – Nagyatádi FC 4:0 (vége) | REAC – DVSC-DEAC 0:0 (vége)
vége
Hajdúböszörményi TE
1:0 (1:0)
Kazincbarcikai SC
szombat 12.10.2013, 15:00 • Vásár téri stadion, Hajdúböszörmény • NBIII - Nyugati csoport
     
    Egy remek mérkőzésen vagyunk túl, a hajdúböszörményiek Perendic korai,10. perces góljának köszönhetően behúzták a meccset. Rengeteg helyzetet kialakított a Barcika, büntetőt is hibázott, sok ziccer ki is maradt, ám remekül álltak a helyüket a HTE-játékosai, kiváló védekezésük ezúttal 3 pontot eredményezett. A hazaiaknak sikerült megtörniük 3 meccse tartó nyeretlenségüket, míg a vendégek a második vereségüket szenvedték az idei kiírásban. Köszönöm, hogy velünk tartottak, tekintsék meg további közvetítéseinket is, köszönöm a figyelmet! (17:05:53)
     
    Mérkőzés vége.
     
    90+2
    A szögletet végül kifejelik a hazaiak,s próbálnának kontrát indítani. Sikerül előrejuttatni a félpályánál álló Igor Bogdanovichoz a labdát, aki pár méter futás után az üresen álló Milovachoz passzolt önzetlenül, aki 25 méterről az üres kapu fölé lőtt!!
    Szép helyzet volt, az biztos!
     
    90+1
    A szögletre előrejön fejelni Szabó Ádám is a KBSC kapusa!!!
     
    90+1
    Utolsó szalmaszálába kapaszkodhatnak bele a vendégek, szöglettel jöhetnek.
     
    90
    Két perc lesz a hosszabbítás.
     
    89
    Helyzet a másik oldalon is, egy felívelést követően Illés csúsztatta kapura a labdát, ám Vasas védett, a kipattanót pedig nem tudták kapu felé irányítani a KBSC-játékosok!
     
    88
    A szöglet után Igor Bogdanovic lőtt 'izomból', de Szabó állt a lábán magabiztosan, s gyönyörűen hárított!
     
    87
    Gömze került ismét hatalmas helyzetbe, lövését védeni tudta Szabó!!!
    Szöglet következhet.
     
    86
    Gömzének lőtték előre a labdát, aki kiválóan vette le, majd iramodott meg a kapu felé, végül nem sikerült elgurítania a kapus mellett, Szabó bravúrral hárított!
     
    85
    Nagy Zsolt felfejelt labdáját Andorkó vágta ki taccsra.
     
    83
    Hortó ívelte ki a balszélre Milovacnak a labdát, aki a szögletzászlóhoz érve remekül fedezte a játékszert, végül nem lett az egészből veszélyes akció, kirúgással folytatódhat a játék.
     
    82
    Utoljára cserél a HTE, Ungi Lajos helyére Tóth Tamás lépett pályára.
     
    Nincs sok hátra a mérkőzésből, s a Barcika támadásai komoly veszélyt jelent a HTE kapujára. Vajon sikerül-e kiegyenlíteniük, vagy kibírja a böszörményi védelem?
     
    81
    A játék folytatódhat tovább, jobban van Vasas.
     
    80
    Vasas Gergő ápolásra szorul, áll a játék.
     
    79
    Molnár felívelését Hortó fejelte fel, majd a hazaiak kapusa, Vasas ütötte el a labdát, azonban rossz helyre, Szabó Viktor kapásból próbálta volna az üres kapuba juttatni a labdát, ám Andorkó a gólvonalon állva remekül szabadított fel!!!
     
    78
    Egy barcikai szöglet után a kipattanót 27 méterről Illés tűzte kapásból kapura, lövése bár veszélyesnek látszódott, 1 méterrel ment mellé.
     
    77
    Menyhértet kiállítja a játékvezető, Milovaccal szabálytalankodott csúnyán!

    Nagy Gergő

    Gólok: 8. Perendic

    Lapok:   16. Sigér (HTE) – 35. Kovács P. (KSC)   77. Menyhért (KSC)


    Hajdúböszörményi TE: Vasas – Andorkó, Nagy Zs., Hortó, Buka(62.,Holecz) – Ungi(82.,Tóth), Sigér, Éles(72.,Gömze) Perendic – Milovac, Bogdanovic
    Kazincbarcikai SC: Szabó – Nagy P., Menyhért, Komlósi(26.,Nyisalovits), Czető – Illés, Kovács P., Molnár, Nyitrai(64.,Tátrai) – Szabó, José(46.,Chupe)

    Játékvezetők: Takács Tamás – Pogonyi Ferenc, Flinta Zoltán

    Nézőszám: 100