Getafe CF – Valencia 0:1 (vége) | Atlético Madrid – Athletic Bilbao 2:0 (vége) | Levante – Granada 0:1 (vége)
Málaga CF – Real Betis 3:2 (vége)
vége
Malaga CF
3:2 (1:1)
Real Betis Balompié S.A.D.
vasárnap 03.11.2013, 21:00 • Estadio La Rosaleda, Malaga • Primera División
Prematch odds
     
    90+3
    A Malaga gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Harmadszor is vezetnek a hazaiak! Eliseu centerezését Portillo rúgja ziccerben 8 méterről kapura, megpattan egy védőn, onnan a felső kapufára, majd SAMUEL GARCIA elé, aki kapásból lő, és nem hibázik az ötösön belülről! Sakk-matt! 3:2!
     
    63
    A Betis gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Ismét egyenlítenek a vendégek! JORDI FIGUERAS mozdul remekül a pontrúgásra, és 12 méterről a hosszú felsőbe csúsztatja a labdát! Szép fejes! 2:2!
     
    61
    A Malaga gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Ismét vezetnek a hazaiak! Fabrice passzol PEREIRA ELISEU-hoz, aki egy igazítást követően 8 méterről ballal kilövi a hosszú alsót! 2:1!
     
    33
    A Betis gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Egyenlítenek a sevillaiak! JOAN VERDÚ áll a labda mögé, eltekeri a játékszert a sorfal fölött, Willy vetődik, de csak beljebb tudja segíteni a nagyszerű szabadrúgást! 1:1!
     
    13
    A Malaga gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Vezetnek a hazaiak! Eliseu ugrik ki Tissone labdájával a bal szélen, aki az alapvonalról középre ad, ahol érkezik ROQUE SANTA CRUZ, aki először saját magának fejeli fel a labdát, majd a védők közül másodszorra már a kapuba bólint a támadó az ötösön belülről! 1:0!

    Nagy Zalán

    Gólok: 13. Santa Cruz, 61. Eliseu, 90+3. Samuel – 33. Verdú, 63. Figueras

    Lapok:   49. Antunes (MLG) – 35. Juan Carlos (RBE), 48. Nono (RBE)


    Malaga CF: Willy – Gamez, S. Sanchez, Weligton, Antunes – Tissone(Samuel, 85.), Darder – Fabrice(Anderson, 64.), Portillo, Eliseu – Santa Cruz(Juanmi, 76.)
    Real Betis Balompié S.A.D.: Andersen – Juanfran, Perquis(Caro, 55.), Figueras, Nacho – Xavi Torres, Nono – Vadillo(Cedrick, 81.), Verdú, Juan Carlos(Steinhöfer, 66.) – Molina

    Játékvezetők: Undiano Mallenco – Díaz Pérez, Cabañero Martínez

    Nézőszám: 21209