A csapat 2014/2015-ös stratégiája és összeállítása (vége)
esemény vége
GYŐRI AUDI ETO - SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

csütörtök 20.03.2014, 11:00 • Győr • AUDI ETO SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ
     
    Köszönjük a figyelmüket a sajtótájékoztató véget ért. (11:55:13)
     
    Az is kiderült, hogy a korábban már lehetséges igazolásként emlegetett Tóth Gabi nem kerül a csapathoz, a következő évet még Veszprémben, illetve az új tervek szerint Mosonmagyaróváron kezdi meg.
     
    Susann Müller is itt lett volna a sajtótájékoztatón, de ma reggelre belázasodott, így orvosnál van. A klubhoz írott üzenetét olvasták fel, amelyben az áll, hogy nagy várakozással tekint a győri játéka elé, alig várja, hogy a világ legjobb játékosaival és szerinte legjobb edzőjével való találkozást és munkát, valamint a bemutatkozást a nagyszerű győri közönségnek.

    Az is kiderült, hogy az Audi ETO kivásárolta a Lipcséből az átlövőt, hiszen 2016-ig szólt a szerződése, ennek ellentételezéseként még az idén nyáron egy bemutató mérkőzést játszik Lipcsében az ETO.
     
    Planéta Szimonetta kap szót, aki csak örömének adott hangot, hogy az Audi ETO játékosa lett, és mindent megtesz annak érdekében, hogy eredményesen szolgálja a csapatot. (Neki még egy éves szerződése van a Veszprémmel, de mivel az ETO játékosa, így nem okozott gondot a leigazolása.)
     
    Az új játékosokat is köszönti Ambros Martín, bízva abban, hogy mindegyikük nagy hasznára lesz az egyesületnek, az hogy ők a kiválasztottak egyértelműsíti, hogy jó játékosokról van szó, akik már most, de a közeljövőben mindenképpen a csapat erősségei lesznek.
     
    Ambros Martín kapja meg a szót, aki először a búcsúzó játékosokról beszélt, sok sikert kívánva nekik, de kiemelve azt, hogy vannak még közös feladataik, amiket ugyanolyan profi mentalitással kell teljesíteniük, ahogy azt eddig tették.
     
    Még egy játékossal állnak tárgyalásban, akinek személyéről nem akar információt közölni, csak akkor, amikor minden részlet tisztázódott az ügyében.
     
    Kelecsényi Ernő nagyon sajnálja, hogy az idén 35 éves, és a világ egyik legjobb védekező játékosának tartott Raphaelle Tervel befejezi a pályafutását, nehéz lesz őt pótolni, de elfogadták az érveit, hogy már úgy érzi, nem tudna csúcsszinten teljesíteni.
     
    Kiemelte az elnök úr, hogy a világ legjobb beállónak tartott Heidi Löke egy évvel meghosszabbította a jövőre lejáró szerződését, így 2016 júniusáig biztosan a klub játékosa marad.
     
    A korábban kiszemelt 26 éves német átlövő Susann Müller is három évre szóló szerződéssel csatlakozik a csapathoz, ahogy a győri nevelésű, 21 éves Planéta Szimonetta, aki hosszú távon is megoldás lehet átlövő pozícióra és így látják biztosítottnak a tehetséges játékos fejlődését.
     
    1+1 éves szerződést kötött a klub a 27 éves horvát Vesna Milanovic Litrével, aki várhatóan nagy segítségére lesz a csapatnak.
     
    Eldőlt, hogy Sirián, Rédei-Soós és Hornyák Dóra távozik.
     
    Az már biztos, hogy Bódi Henriett, Hornyák Ágnes, Szepesi Ivett és Herr Orsolya marad a klubnál.
     
    Fontos tudnivaló, hogy ebben az évben nyolc játékosnak járt le a szerződése, ezért fontos volt, hogy akik itt akartak tartani itt tartsák, és itt elsősorban a csapat magját alkotó játékosokra gondol, Görbiczre, Lundéra, Amorimra és Lökére.
     
    Kelecsényi Ernő köszönti először a média nagy számban megjelenő képviselőit, és természetesen a klub játékosait, Heidi Lökét, Herr Orsolyát, Szepesi Ivettet és Hornyák Ágenst
     
    Üdvözöljük on-line oldalunkon. Az esemény 11:00 - kor kezdődik.

    Tóth Gábor