Puskás Akadémia FC – Debreceni VSC 0:0 (elhal.)
elhalasztva
Puskás Akadémia FC
0:0 (-:-)
Debreceni VSC
péntek 16.05.2014, 19:00 • Pancho Aréna, Felcsút • OTP Bank Liga
Prematch odds
     
    Ebben a pillanatban megszületett a döntés; a mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmarad!
    A találkozó új időpontjáról az MLSZ versenybizottsága hivatott dönteni!
    Innen, Felcsútról mára köszönjük a megtisztelő figyelmet! (19:15:24)
     
    Egyelőre még nincs döntés a meccs sorsát illetően, hogy lesz -e!
    A bírók bejárták a pályát, de egyelőre inkább az látszik valószínűnek, hogy a meccset elhalasztják, bár jelenleg az eső inkább szitál, mint esik!
    A játékosok – információink szerint -a bemelegítő teremben mozognak, hogy ne merevedjenek teljesen le! Egyelőre ez a helyzet a Pancho Arénában!
     
    Döntés egyelőre még nem született, hogy lesz -e ma foci itt, Felcsúton!
     
    A játékvezetők most tartanak pályabejárást!
     
    Kedves Olvasóink!
    Immár több napja elképesztő mennyiségű csapadék áztatja itt, Felcsúton a Pancho Aréna gyepét és jelenleg is folyamatosan zuhog az eső! Emiatt sajnálatos módon a pálya talaja játékra alkalmatlannak látszik! Egyelőre még a bemelegítést sem tudták elkezdeni a Puskás Akadémia FC és a Debreceni VSC játékosai, így az már biztos, hogy a találkozó az eredeti, 19 órás időpontban nem kezdődik el!
    Bognár Tamás játékvezető és csapata – az ígéretek szerint – 18.50-kor szemrevételezi újra a pálya állapotát és előreláthatólag akkor születik végleges döntés a meccs megrendezéséről vagy az esetleges halasztásról!
     
    Túl azon, hogy a labdarúgó OTP bank liga 29. fordulójának péntek esti nyitómérkőzését a Húsvétkor átadott, impozáns Pancho Arénéban rendezik, a Puskás Akadémia-Debrecen meccs több érdekességgel is szolgál.
    Utolsó bajnokiján lép pályára a hazai együttesben az utóbbi három év egyik legjobb képességű magyarországi légiósa, Francisco Gallardo és gyakorlatilag megnyerheti az idei bajnokságot a vendég DVSC!
    Gallardo búcsúfellépésén még nyilván szeretne egy remek játékot bemutatni a felcsúti stadion várhatóan telt házas – a meccsre alig néhány tucat belépő várja még gazdáját – közönségének, míg a Loki természetesen nyerni akar, hiszen akkor a Győri ETO-nak olyan nagy különbséggel kellene nyernie hátralévő két meccsén azért, hogy megakadályozza a debreceniek elsőségét, hogy az a lehetetlen kategóriába tartozik!
    Ugyanakkor Benczés Miklós legénysége legutóbbi hat találkozóján nyeretlen maradt, a 22. fordulóban, Diósgyőrött nyertek eddig utoljára, így az új stadionban is várat még magára az első hazai siker. Elméletileg még a kiesés réme is fenyegeti a felcsútiakat, de ez valóban inkább már csak matematika!
    Kondás Elemér gárdája ugyanakkor sorra aratja győzelmeit, immár beindult a gólgyártás is – az utóbbi három bajnokin 13 találat – és bár a hivatalos ünneplés majd a szintén új Nagyerdei stadionban lehet, lényegében már most bebiztosíthatja története hetedik bajnoki címét a piros fehér klub csapata!
    Mindkét csapat számára van tehát tét, így az érdekesnek ígérkező találkozót nagyon is érdemes lesz nyomon követni minálunk!
    Reméljük, a hétközi hatalmas esőzések nem okoztak olyan kárt a gypszőnyegben, hogy az negatív irányban befolyásolná a játékot!
    Élőben, a helyszínről jelentkezünk majd pénteken este!
    Jó meccset, jó szórakozást kívánunk!
     
    Üdvözöljük on-line oldalunkon. A mérkőzés 19:00 - kor kezdődik.

    Juhász Attila

    Gólok:


    Puskás Akadémia FC:
    Debreceni VSC:

    Játékvezetők: Bognár Tamás (Kispál Róbert, Huszár Balázs)