Sevilla – Levante 1:1 (vége) | RCD Espanyol – Villarreal 1:1 (vége) | Valencia – Athletic Bilbao 0:0 (vége)
Real Sociedad – Atlético Madrid 2:1 (vége)
vége
RCD Espanyol
1:1 (0:1)
Villarreal CF
vasárnap 09.11.2014, 17:00 • Estadi Cornellà-El Prat, Barcelona • Primera División
Prematch odds
     
    Sajnos egyáltalán nem láttuk szép meccset, a lefújásra a szabálytalanságok száma meghaladta a hatvanat (!) ami messze átlagon felüli. Nem is alakult ki sem folyamatos, sem szép játék. Az utolsó pillanatig tartotta az egy gólos vezetését a Villareal, de folyamatosan nyomott az Espanyol, a végén erősebben és meglett végül az eredménye.

    Nyilván lesz utózöngéje még a mérkőzésnek, az elmaradt (vélt vagy valós) tizenegyesek a hazaiak részéről felkorbácsolták az indulatokat. A döntetlen igazságosnak mondható, de a mérkőzés sajnos nem volt sem túl izgalmas, sem színvonalas.

    Espanyol – Villareal: 1-1!
    Köszönöm a figyelmüket!
    ---- (18:53:48)
     
    90+5
    Mérkőzés vége.
     
    90+5
    Még egy Espanyol szöglet a bal oldalról.
     
    90+4
    Costa jöhet bedobással a bal oldalról, próbálja tartani most a Villareal. Egy perc sincs már hátra a jelzett hosszabbításból.
     
    90+3
    Garcia bal oldali beadása mély, Asenjo könnyedén megszerzi. Azért, ha őszinték vagyunk, a Villareal a gól utáni teljesítménye alapján nagyon nem érdemelne győzelmet ma.
     
    90+2
    Négy perc a ráadás, tovább támad az Espanyol.
    Diego COLOTTO - 1:1
     
    90+1
    Az Espanyol gólt szerzett!
    DIEGO COLOTTO az utolsó pillanatban egyenlíteni tud! Garcia adja be jobbról, a hosszú oldalon a hozzá pattanó labdát Colotto nagyon éles szögből lövi a hálóba, a bal kapufáról pedig bepattant. 1-1!
     
    90+1
    Stuani esik el ismét, úgy tűnik, visszahúzták, de nincs tizenegyes. Nincs szép játék, csak reklamálás és be nem fújt vélt vagy valós szabálytalanságok.
     
    90
    Abraham bal oldali beívelésére nem jól jön ki Asenjo, de szerencséjére mindenki felett átszállt, nem csak felette.
     
    89
    A tizenhatoson belül ismét eltűnik egy hazai támadó kétes körülmények között, most sincs büntető. Ezeket megítélni elsőre lehetetlen. Eric Bailey Bertrand rájátszott az imént a lökésre, ezeket nem veszi ma be a játékvezető.
     
    89
    Arbilla beívelt labdáját Asenjo öklözi ki, majd később Pináról megy ki a labda. Sarokrúgás a hazaiak javára, akik most nagyon nyomnak.
     
    88
    Trigueros tartja fel a bal oldalon meginduló Lucas Vazquezt, szabadrúgás az Espanyol javára jó 25 méterre a kaputól.
     
    87
    Abraham adta volna be balról, a védők bevetődve mentenek Stuani elől szögletre.
     
    86
    Sajnos kicsit elszabadulnak az indulatok, a nézőtéren folyamatos a fújolás, a játékosok pedig nem a játékkal foglalkoznak most, hanem egymással és a játékvezetővel.
     
    85
    Igaza volt a játékvezetőnek annyiban, hogy Stuani mindenáron nagyon el akart esni a kapus lábában és a láb kereste a kapus lábát.
     
    84
    Stuani esik el a tizenhatoson belül, de színészkedésért sárgát fog kapni. Ahogy Sergio Garcia is reklamálás miatt.
     
    83
    Asenjo felült, majd segítséggel fel is állt szerencsére. Úgy tűnik, nincs komoly baj. Hú, ez nagyon meleg volt, itt bizony lehetett volna egy csigolyasérülés is a komolyabb fajtából.

    Kármán Zoltán

    Gólok: 90+1. Colotto – 27. Mario

    Lapok:   17. Alvarez (ESB), 84. Stuani (ESB), 84. Garcia (ESB) – 37. Trigueros (VCF), 44. Cheryshev (VCF), 52. Costa (VCF)


    RCD Espanyol: Casilla – Javi Lopez (Arbilla 78'), Colotto, Bertrand, Juan Fuentes – Lucas Vazquez, Victor Sanchez, Canas, Victor Alvarez (Abraham 46') – Sergio Garcia, Caicedo (Stuani 61')
    Cserék: Pau Lopez – Raul Rodriguez, Salva Sevilla, Stuani, Abraham, Arbilla, Joan Jordan

    Villarreal CF: Sergio Asenjo – Mario Gaspar, Gabriel Paulista (Dorado 46'), Victor Ruiz, Jaume Costa – Trigueros, Jonathan dos Santos, Bruno, Cheryshev (Pina 72') – Uche (Giovani 67'), Vietto
    Cserék: Juan Carlos – Pina, Giovani dos Santos, Chechu Dorado, Moi Gomez, Rukavina, Gerard Moreno

    Játékvezetők: Jesús Gil – Ángel Nevado, Diego Barbero