Dági KSE – Dunaferr SE 3:0 (vége) | PTE-PEAC Andragora – SZESE- Győr 3:0 (vége)
vége
PTE-PEAC Andragora
3
25 28  
SZESE- Győr
0
21 26  
szombat 21.02.2015, 18:00Férfi röplabda Magyar Bajnokság
     
    0:0
    A mérkőzés közvetítése technikai okok miatt elmaradt, csupán a végeredményt tudjuk közölni.

    Köszönjük megértésüket! (20:06:58)
     
    0:0
    A játékvezetők azt a döntést hozták, hogy a junior mérkőzés kezdődik 16 órakor. A felnőtt mérkőzés kezdése várhatólag 18:00.
     
    0:0
    A SZESE-Győr csapata még nincs a bemelegítésnél, ők úgy tudták hogy 16 órakor a junior mérkőzés lesz, ezért késnek a vendégek egy kicsit.
     
    0:0
    A férfi röplabda első osztályban a 19. fordulónál tartanak a csapatok, amiben ma délután a Vannet PTE-PEAC a SZESE-Győr csapatát fogadja.
    A PEAC a tizedik helyen van a tabellán és a legutóbb idegenben tudott nyerni 3-2-re, pedig még mindig két meghatároz játékosa sérült. Debrecen ben már 2-1-re is vezettek a hazaiak, de innen meg tudta fordítani a mérkőzést a PEAC. A pécsieknél valószínűleg már játszani tud majd Horváth Balázs,de Kovács Róbert továbbra is sérült.
    A SZESE-Győr a sereghajtó, csupán négy pontot szerzett edig. A mai mérkőzésnek sem ők az esélyesei ma, de talán egy szoros mérkőzést tudnak játszani ma Pécsett.
    A PEAC egy mai győzelemmel akár a nyolcadik helyre is előreléphet a riválisok eredményeitől függően, így megcélozhatja a felsőházbeli rájátszás elérését!
     
    Üdvözöljük on-line oldalunkon. A mérkőzés 16:00 - kor kezdődik.

    Kolarics László

    PTE-PEAC Andragora:
    SZESE- Győr: