Real Sociedad – Sevilla 4:3 (vége) | Athletic Bilbao – Rayo Vallecano 1:0 (vége) | Villarreal – SD Eibar 1:0 (vége)
Elche CF – Real Madrid 0:2 (vége)
vége
Real Sociedad
4:3 (1:1)
Sevilla FC
vasárnap 22.02.2015, 12:00 • Anoeta, San Sebastián • Primera División
Prematch odds
     
    Rendkívül élvezetes és jó mérkőzést vívott egymással a két együttes, végül a flúgos futamból a Real Sociedad jött ki győztesen. Sokáig tartotta a 2:1-es vezetést a hazai csapat, ám bő tíz perc alatt fordított a Sevilla. Bacca góljánál azt hihettük, hogy vége, bedarálták a San Sebastiant a vendégek.

    Ám volt még egy csavar a mérkőzésben, előbb egy öngól, majd egy egészen csodás találat fejesből és máris a hazaiak álltak jobban. Ezt már meg is tudták tartani, nagyon fontos három pontot szerzett a Real Sociedad az egész szezon egyik egészen biztosan legjobb mérkőzésén!

    Real Sociedad – Sevilla: 4-3!
    Köszönöm a figyelmet!
    ---- (13:53:52)
     
    90+3
    Mérkőzés vége.
     
    90+3
    Inigo elől fejelik ki a vendégek, bedobás a hazai csapat javára a középpályán, ez nekik tökéletes.
     
    90+3
    Húzza az időt Rulli nagyon látványosan, meg is kapja a sárga lapot.
     
    90+2
    Ha valakivel meg szeretnénk szerettetni a spanyol focit, ezt a mérkőzést vetítsük le neki, főleg a 15. perc utántól. Itt minden focirajongó megnyalja a 10 ujját.
     
    90+2
    Három perc a hosszabbítás, de nyilván rátesz még a játékvezető a gól miatt.
    Xabi PRIETO - 4:3
     
    90+1
    A Real Sociedad gólt szerzett!
    Hihetetlen fordulat! XABI PRIETO ismét egy jobb oldali szögletre érkezett a rövid oldalon, fejese pedig a rövid felsőbe utat talál! Óriási gól és óriási mérkőzés!!! 4-3!
     
    90
    Castro helyett Bergara az utolsó hazai csere.
     
    90
    Granero kapott utólag sárgát egy lerántás miatt.
     
    90
    Suarez érkezett a második hullámban, visszagurították neki a labdát, de 22 méteres, lapos lövése a jobb alsó mellett hagyja el a játékteret.
     
    89
    Castro iramodott meg a bal oldalon, majd 26-28 méterről rábombázta, Sergio Rico bravúrral üti ki a rövid felső sarokból!
     
    89
    Suarez tört be a tizenhatoson belülre a bal oldalon, két védőt is kicselezett, de a lövés előtt Ansotegi óriási bravúrral lépett közbe és mentett!
     
    88
    Kolodziejczak kapott egyet, Agirretxe találta el vétlenül, de szabadrúgás természetesen.
     
    87
    Banega tolt egyet a labdán a bal oldalon, majd 25 méterről tüzelt, fölé!
     
    87
    Szegény Arribasnak borzalmas mérkőzése van eddig. Először az ő védelmi hibájából szerzett vezetést a hazai csapat, majd kihagyott egy ordító ziccert 3 méterről, most pedig egy öngóllal színesíti mai teljesítményét.
     
    86
    Ismét Ruben Pardo végezhet el szabadrúgást a bal oldalról, ez mellé-fölé megy, ráadásul a tizenhatoson belül a hazaiak ellen fújnak lökés miatt.
     
    85
    Fel tudott állni a padlóról a Real Sociedad, egyébként öngól ide, vagy oda, előtte az akció és Finnbogason lövése is gólt érdemelt volna, tehát nem érdemtelen az egyenlítés.

    Kármán Zoltán

    Gólok: 17. Agirretxe, 49. Prieto (bünt.), 83. Arribas (öngól), 90+1. Prieto – 44. Kolodziejczak, 68. Bacca, 79. Gameiro (bünt.)

    Lapok:   13. De La Bella (RSC), 55. Prieto (RSC), 79. Inigo (RSC), 90. Granero (RSC), 90+3. Rulli (RSC) – 48. Tresmoulinas (SEV), 82. Carrico (SEV)


    Real Sociedad: Rulli – Joseba Zaldua, Ansotegi, Inigo Martinez, De La Bella (Finnbogason 82') – Ruben Pardo, Granero – Xabi Prieto, Canales (Hervias 78'), Castro (Bergara 90') – Agirretxe
    Cserék: Zubikarai – Bergara, Finnbogason, Dani Estrada, Pablo Hervias, Aritz Elustondo, Alain Oiartzun

    Sevilla FC: Sergio Rico – Diogo Figueiras, Alejandro Arribas, Kolodziejczak, Trémoulinas – Iborra (Denis Suarez 66'), Daniel Carrico – Aleix Vidal, Banega, Gerard Deulofeu (Vitolo 46') – Bacca (Gameiro 71')
    Cserék: Barbosa – Fernando Navarro, Gameiro, José Antonio Reyes, Denis Suarez, Vitolo, Luismi Sanchez

    Játékvezetők: Fernande Teixeira – Victoriano Diaz, Manuel Torre

    Nézőszám: 21738