28:21
(17:12)
vége
> >
Szenzációs sikert arattunk két vereségünk után ezen az igazán fontos mérkőzésen! Magyarország bejutott a negyeddöntőbe, ahol vagy Brazília, vagy Hollandia lesz a mieink ellenfele.
Nagyon sokan tettek hozzá ehhez a mai sikerhez.
Különböző időszakokban Herr parádézott a kapuban, a végén Kiss Évának is fontos védései akadtak. A mezőnyben Görbicz hat góljával és egy védő állandó lekötésével tűnt ki, Zácsik Szandra beállásai után nagyon fontos gólokat szerzett.
Bognár-Bódi az elején adott tartást a csapatnak jobb szélről, Soós pedig jobbátlövőből, Szekeres és Tomori óriásit harcoltak a testes spanyol támadókkal és a második félidőben csak 9 gólt engedélyeztek az ibériaiaknak.
A védőmunkánk mára nagyon feljavult, túléltük azt a tíz perces hullámvölgyet is, mert mindig volt, aki tovább tudta vinni a csapat szekerét.
A kézilabda érdekes játék, a csoportmeccsek alatt villogó Montenegró és Románia tegnap kiesett, pedig esélyesebbnek számított, a csoportharmadik, elvileg esélytelenebb magyarok pedig a legjobb nyolc közé jutottak. A mai meccsen érzésem szerint Hajdu Jánost is dicséret illeti, mert mindig érezte, mikor kell belenyúlnia a meccsbe időkéréssel, vagy cserékkel.
Remélhetőleg kitart a lendület, hogy esetleg még szebb sikert érjünk el.
A végeredmény tehát Magyarország – Spanyolország 28-21!
Köszönöm a figyelmet!
----