33:28
(15:15)
vége
> >
Az első félidő után a vendégek nagyon jól kezdték a második játékrészt és nagyon sokáig vezettek is, de a hazaiak feltudtak állni négy gólos hátrányból és simán nyertek a végén öt gólps fölénnyel. Véleményem szerint több volt ebben a siófoki csapatban.
26:33
(15:11)
vége
> >
A második félidőben már nem volt kérdés, melyik a jobb csapat, az ETO valósággal átgázolt az ellenfelén. A fehérváriaknak sikerült ugyan megcibálni az oroszlán bajszát, de a mai napon nem volt esélyük a pontszerzésre. Hasonló játékkal azonban még be lehet verekedni magukat a négy közé, ehhez azonban kiegyensúlyozott teljesítményre lesz szükségük!
23:24
(12:10)
vége
> >
Óriási csatában megérdemelten győzött az Újváros, mert a 6 gólos hátrányból is képes volt felállni és megfordítani a mérkőzést. A váciak csak magukat okolhatják a vereség miatt, mivel 20 másodperccel a vége előtt ők támadhattak a győzelemért, de gyorsan eladták a labdát és még le tudott támadni a DKKA.
Fantasztikus hangulatban zajlott a mérkőzés, a Dunaújváros pedig rendkívül fontos 2 pontot szerzett, kifizetődött nekik a rendkívül agresszív védekezésük és Bulath és Ferling is végig bírta a mérkőzést. A Vác ezzel a vereséggel alighanem elköszönhet a felsőháztól, de ebben a bajnokságban semmit sem lehet kijelenteni.
Köszönöm a figyelmet!
----
28:31
(11:17)
vége
> >
Végül megérdemelten nyert a magyar válogatott, ez főleg a jó védelemnek és Miklernek köszönhető, aki a meccs legjobbja lett.
A szünet után bealudtunk, de még időben észhez tértünk és eldöntöttük a mérkőzést.

Holnap jön a Magyarország – Lengyelország mérkőzés, azt is élőben közvetítjük természetesen, az a meccs akár döntővel is felérhet, ha ma nyer a lengyel csapat.