26:28
(14:12)
vége
> >
Remek 2. félidei játékkal megérdemelten nyert a magyar csapat!
Nagy Laci és Ilic hozta a vezér szerepet, a kapusainkat dícséret illeti.
Érdekesség és bosszantó, hogy a Veszprém nem kapott emberelőnyt!
23:22
(8:11)
vége
> >
Köszönjük megtisztelő figyelmüket!
21:16
(12:7)
vége
> >
Nem mondhatjuk, hogy két jó formában játszó csapat csapott ma össze a váci csarnokban. Az előzmények alapján nem hitte senki előre, hogy ezt az összecsapást a Vác aránylag fölényesen megnyeri, de ez történt. Rengeteg siófoki technikai hiba segítette őket, de a váciak is jócskán szórtak el labdákat feleslegesen.
Elől Drávai teljesítménye volt feltűnően jó, valamint Kamper magabiztos büntetőlövéseivel vállalt sokat. Hátul Triffa adott tartást a váci csapatnak, rengetegszer védett remekül kritikus helyzetben és előtte a védelem is többnyire nagyon jól muzsikált.
A Siófoknál Orbán vállalt aránylag sok gólt, de a 16 lőtt gól nem dicséri a támadójátékukat (a váci 21 gól sem éppen sok, de ma elég volt a győzelemhez).Nagyon hosszú idő után tudott ismét meccset nyerni a Váci NKSE.
Ezzel még izgalmasabb lesz a középház.
Vác – Siófok: 21-16!
Köszönöm a figyelmet!
----
29:24
(13:13)
vége
> >
Az mérkőzést Kiss vezérletével sokkal jobban kezdte a hazaiaknál a Fehérvár, a 2 gólos különbséget egészen az utolsó percig tudták tartani, amikor két gyors góllal a Békéscsaba döntetlenre tudta menteni az első félidőt. A második játékrészt jobban kezdte a hazai csapat, ám a vendégek hamar egyenlíteni tudtak. Ekkor indult meg a csabai henger, előbb kiépítettek egy 2 gólos előnyt, amit sokáig tudtak tartani, majd összeszedett játékkal már 5-el is tudtak vezetni. A kiélezett mérkőzésen tehát ellentétes félidők után nyert a Békéscsaba, ám ezt a Fehérvár is megérdemelte volna.