ITF Brcko (Salak)
2:1
6:4
6:75
7:5
> >
Köszönjük megtisztelő figyelmüket!
LUX SPORT OPEN (Salak)
0:2
0:6
6:74
> >
Szlavikovics remekül kezdett, majd a 2. szettre feljött mellé a német lány. Végig hátrányban játszott, de a rövidítésben fordítani tudott a legjobbkor!
2:0
6:1
7:62
> >
Az első rontott szett után már-már nyerő helyzetbe küzdötte fel magát Argyelán, de több szettlabdát sem tudott kihasználni az adogatásánál. Lukas megérdemelten nyert.
2:0
6:2
7:5
> >
Összességében a harmadik meccslabdáját tudta kihasználni Babos Tímea, és másodszorra már nem tudta megoldani a mérkőzésben maradást az argentin, Timi jutott a selejtező második fordulójába, ahol még mindig ő lesz az esélyes, hiszin ő a harmadik kiemelt.

Babos Timi nagyon jól adogatott az első szettben, a másodikban is brékelőnybe került, de talán ez zavarta meg, mert küzdenie kellett egy nagyot a végén, és ha már az első szervái annyira nem jöttek mint addig, azért nagyon jól koncentrálva hibára kényszerítette Irigoyent, megérdemelten jutott tovább!
Finerman Family Ramle Open - Ramle (Fedett kemény borítás)
2:0
6:4
7:64
> >
Totka Naomi nehéz ellenfélre akadt ötödik kiemeltként a második fordulóban, mert a grúz lány nagyon jól játszotta a fontos pontokat. Kilenc bréklabdát is tudott hárítani, és nagyon jól figyelt a rövidítésben is a második szett végén, így ő jutott a nyolc közé, megérdemelten.
0:2
2:6
6:75
> >
Az előzetesen esélyesebbnek tartott Jankovic nyerte az összecsapást. Az első szettet igen könnyedén nyerte a szerb teniszező, a második játszmában is brékelőnybe került, ám akkor Gödry Levente még fel tudott állni és kiharcolni a rövidítést. Ott is nagy harc folyt, de végül Miki Jankovic jött ki jobban ettől és megérdemelten nyerte meg a találkozót.
Gödry 71 labdát nyert meg ma, Jankovic pedig 82-t.
Jankovicnak háromszor is sikerült brékelnie, Gödrynek csak egyszer.
Végeredmény:
Gödry Levente – Miki Jankovic: 0-2! 2:6, 6-7 (5-7).
Köszönöm a figyelmet!
----