ITF - Sharm El Sheikh (Kemény borítás)
0:2
0:6
1:6
> >
Nagyon simán nyert a magyar lány.
1:2
6:4
6:75
2:6
> >
Az első szettben is brékelőnyben voltak babos Timiék, de azt a játszmát még elveszítették. A másodikban is visszajöttek brékhátrányból a kínaiak, de a rövidítést remek játékkal hozta a magyar-francia páros. A döntő szettben pedig egyszerűen lemosták a pályáról a címvédő, világelső párost, ezzel ott vannak a negyeddöntőben!
2:1
2:6
6:2
8:6
> >
Sajnos Butroac nem tudta megoldani a meccsben maradást a szervájából. A Timiék által nagyon könnyedén nyert első szett után a Zimonjic-Stosur duó fordítani tudott, megérdemelten jutottak a negyeddöntőbe ezzel.
0:2
4:6
1:6
> >
Igen gyorsan letudta a második játszmát Olga Fridman, Barzó Lilla tragikusan szervált ebben a szettben, egyszer sem tudta hozni az adogatását és csak egy gémet tudott nyerni.

Az első játszma remekül kezdődött, Lilla elvette az ukrán lány adogatását és brékelőnybe került, ebből azonban csakhamar brékhátrány lett, Fridman a fontos pontoknál nagyon jól játszott és fordított. 6:4-gyel behúzta az első szettet és a másodikban is nagyon hamar 4:0-s előnyre tett szert.
Még azt is elbírta Fridman, hogy nyolc kettős hibát ütött a meccsen és csak egyetlen ászt.

Barzó Lilla ma nem tudott jó játékot nyújtani, így könnyedén jutott az ukrán lány a prokupljei tenisztorna második fordulójába.

Barzó – Fridman: 0-2!
4:6, 1:6!
Köszönöm a figyelmet!
----