ITF - Sharm El Sheikh (Kemény borítás)
0:2
0:6
1:6
> >
Nagyon simán nyert a magyar lány.
2:1
6:3
3:6
6:4
> >
Az első szettben brékhátrányból jöttek vissza Timiék, utána ellenállhatatlanul játszottak. A második szettet viszont megérdemelten nyerték Kudryavtseváék.

A döntő játszmában is voltak fordulatok, brékhátrányból fordították meg azt is Timiék, a magyar lánynak nem sikerült kiszerválnia a meccset, de Rodionova adogatásánál remekül játszott mind Babos, mind Mladenovic, így ők jutottak a holnap elődöntőbe, ahol a Petkovic-Rybarikova kettős lesz az ellenfelük.
ITF- Brüsszel (Salak)
2:1
2:6
6:2
6:2
> >
Sajnos a jó kezdés után az utolsó 2 szettet aránylag könnyen elveszítette Argyelány Csilla.
2:0
6:4
6:2
> >
Nagyjából nyolcvan perc játék után kénytelen volt Szlavikovics Szabina megadni magát Elizaveta Ianchuknak. Az ukrán lány az igazán fontos labdáknál rendre jó megoldásokat választott, Szabina pedig nem tudott élni a kínálkozó lehetőségekkel!

Ami talán a legfájóbb ebben a simának látszó, két szettes vereségben, hogy Szlavikovics úgy esett ki, hogy 12 (!) bréklabdából csak hármat tudott értékesíteni, Elizaveta Ianchuk pedig nyolcból hatot! A bréklehetőségek kihasználásának hatékonysága pedig el is döntötte a párharcot.

Ianchuk – Szlavikovics: 2:0!
6:4, 6:2!
Köszönöm a figyelmet!
----
1:2
6:4
6:74
2:6
> >
A magyar tehetség az elveszített szett után a második szettben két meccslabdát hárított, majd breakelt, végül tiebreakben nyert. Ezután már szinte könnyedén húzta be az utolsó szettet jó játékkal.