Aleix Espargaro
verseny vége
> >
Marquez korai bukása miatt érezhetően nem erőltette utána annyira ezt az edzést, de Aleix Espargaro pontosan ugyanúgy nyerte ezt a gyakorlást, mint két hete Hollandiában – a végén feltette a legpuhább gumit és nagy fölénnyel első lett.

Igen jók a Yamahák, az első négy helyezett mindegyike a hangvillás márkán ül, majd utánuk következik négy Honda. Gyenge egyelőre a gyári Ducati, két szatelit Ducati is megelőzi a gyári csapatot.

Délután folytatjuk élő közvetítésünket 14:05-től, tartsanak velünk akkor is!
Köszönöm figyelmüket!
----
Aleix Espargaro
verseny vége
> >
Helyreállt a világ rendje, a puha gumival fantasztikus időt repesztő Aleix Espargaro mögött máris Marc Marquez nevét látjuk, aki viszonylag kényelmes előnnyel veri Jorge Lorenzot, majd mögötte sokkal nagyobb a tömörülés.

Délelőtt inkább a Yamahák remekeltek, most sokkal inkább a Hondák mentek jobban. Marquez jó eséllyel pályázik az első rajtkockára holnap, de Espargaro, Lorenzo, Bradl és Pedrosa biztosan komolyan meg fogják dolgoztatni őt. Rossi délután nem találta a ritmust, délelőtt viszont igen jól ment, őt se írjuk még le.

Holnap tovább folytatjuk élő közvetítésünket délelőtt 9:55-kor és délután 14:10-kor a harmadik edzéssel és az időmérővel. Tartsanak akkor is velünk!
Köszönöm figyelmüket!
----