GUZZINI CHALLENGER - Recanati (Fedett kemény borítás)
1:2
1:6
6:4
6:75
> >
Lecsapással vet véget ennek a váratlanul hosszúra nyúló meccsnek Marci, amit egy óra alatt is befejezhetett volna. A második szettben 3:0-ra vezetett a magyar fiú, de 6:4-re elveszítette azt. Majd a döntő szettben is akadtak gondjai, visszajött brékhátrányból, sőt a mindent eldöntő rövidítésben kétszer került minibrék-hátrányba, de az olasz rontásainak köszönhetően meccslabdához jutott, ami elsőre meg is oldott.
0:2
6:73
4:6
> >
Az első szettben jól kezdett Gábor, azonnal brékelőnyre tett szert, amit később visszavett tőle olasz ellenfele, de a rövidítésben Borsos sokkal jobban koncentrált és 7:3-ra hozta a tie break-et.

A második játszmában 2:2-ig együtt haladtak a felek, onnantól a részleteket nem ismerjük, ám Gábor biztos, hogy legalább egyszer el tudta venni Vilardo szervajátékát és ezzel 6.4-re a második játszmát is behúzta!

Francesco Vilardo – Borsos Gábor: 0-2!
6-7 (3), 4:6!
Köszönöm a figyelmet!
----
2:0
6:3
6:3
> >
A második meccslabdáját már kihasználja Nagy Péter, és teljesen simán nyeri a mérkőzést a selejtezőből feljutott portugál Lourenco ellen. Kétség nem fért hozzá, hogy melyikük a jobb játékos.
2:0
6:4
6:1
> >
Az első szettben még Gödry Levente vezetett 3:0-ra, utána már csak összesen két játékot nyert, simán jutott tovább az esélyesnek számító, negyedik kiemelt Balázs Attila.
2:1
6:4
3:6
6:3
> >
Bukta Ágnes végül megérdemelten nyerte ezt a nagyon nehéz mérkőzést.
Pedig nem játszott jól, de még mindig kevésbé rosszul, mint orosz ellenfele. gyengén adogattak ma a lányok.