Marquez
verseny vége
> >
Bejutott automatikusan a Q2-be ezzel az első 10 helyezett, a tizenegyediktől lefelé a Q1-ben kell, hogy elsőként megméressék magukat. Marquez aránylag könnyen nyerte ezt a szabadedzést kemény gumikkal. Igaza lett Lorenzonak, hogy ez a pálya nem fekszik a Yamaháknak. Ő sem brillírozott, de Rossi még a 10-be sem került be, így Q1-re kényszerül délután.

Élőben közvetítjük az időmérő edzés mindkét szakaszát 14:10-től, tartsanak velünk akkor is.
Köszönöm figyelmüket!
----
Marquez
verseny vége
> >
Marc Marquez nagyon úgy tűnik, hogy visszatér a sikerek útjára, fölényesen szerzi meg az első rajtkockát Pedrosa előtt. A Q1-es részvétele ellenére Rossi kimondottan jónak mondható időmérőt futott, a 6. kocka lett az övé, ráadásul megverte Lorenzot, aki eddig a hétvégén folyamatosan előtte volt.

Lorenzo előre nyilatkozta, hogy nem sok jóra számít ezen a pályán, mert nem fekszik a Yamahának. Igaza lett, bár meglepő, hogy a Tech 3 Yamahával Pol Espargaro mindkét gyári menőt elverte. Így még Rossinak vagy Lorenzonak meglehet a dobogó, mert az előttük levő három versenyző verhetőnek tűnik versenyen.

Óriási meglepetés Cal Crutchlow 5. rajthelye, végre egy igazán jó időmérőt tudott futni a szimpatikus angol fiú. Dovizioso bukott, csak a 9. helyről rajtol.

Holnap is folytatjuk élő közvetítésünket, a futamot élőben követhetik nyomon nálunk 14 órától. Tartsanak velünk!
Köszönöm a figyelmüket!
----