Albena Cup 2014 (Salak)
1:1
7:5
2:6
4:1ret
> >
Két és fél órán át harcolt egymással a két játékos. Fej-fej mellett haladtak az első játszmában Jetcheva és Argyelán, a végén a bolgár lány összpontosított jobban és 7:5-re hozta az első szettet.

A második játszmában brékelőnnyel kezdett Csilla, amit hamarosan meg is tudott duplázni. Itt nem igazán tudott komoly ellenállást kifejteni Jetcheva, így Csilla könnyedén söpörte be a szettet 6:2-vel.

A döntő játszmát is kiválóan kezdte Argyelán, rögtön brékelőnybe került, de innentől már csak Jetcheva nyert játékot. 4:1-nél pedig Csilla fel is kellett, hogy adja sérülés miatt, így a mérkőzés győzelme és a továbbjutás természetesen a bolgár lányé.

Elena Jetcheva – Argyelán Csilla: 7:5, 2:6, 4:1-nél Argyelán feladta.
Köszönöm a figyelmet!
----
International Femenil Alpino Chipinque (Fedett kemény borítás)
0:1
4:6
2:4ret
> >
Az első szettben kétszer is visszajött brékhátrányból Czink Melinda, de 4:5-nél elveszített az adogatását, ezzel a szettet is.

A második szettben megnyertnek tűnő játékot veszített el könnyű hibák miatt, megerősítette a brékelőnyét Glushko, majd Melinda feladta a mérkőzést miután hozta az adogatását 4:1-nél. Valószínűleg rosszullét van a dologban, mert a mozgása és az ütései rendben voltak a magyar lánynak.

Ezzel Julia Glushko jut a negyeddöntőbe.