0:2
4:6
6:73
> >
Jani Réka csak másodszorra tudta kiszerválni az első szettet, és a másodikban is gondjai voltak ezzel, kétszer sem sikerült megoldania a feladatot, csak itt már a meccs volt a tét. Jöhetett a rövidítés, és itt 4:3-nál a két adogatópontiját elbukta a román lány, az első meccslabdáját rögtön ki is használta Réka.

Ezzel ő jut a holnapi döntőbe, amit szintén közvetítünk, várhatóan 10 óra körül kezdődik a mérkőzés.
ITF - Sharm El Sheikh (Kemény borítás)
2:0
7:5
6:1
> >
Jól kezdődött a mérkőzés, Naomi az elején 3:1-s vezetésre tett szert, de a brékelőnyét hamar elvesztette. Még 4:3-nál is brékelőnye lett, de csakhamar fordított a szerb lány és már 5:4-re ő vezetett. Végül 6:5-nél újra elvette Naomi szerváját és 7:5 arányban hozta az első szettet Stojanovic.

A második szett is kiválóan kezdődött, rögtön brékelőnybe került Totka, akkor még nem sejtettük, hogy ez az utolsó játék, amit megnyert a meccsen. Sokszor volt nagy harc a játékokon belül, de végül mindig Stojanovic javára fordult a kocka. Totka Naomi egyszer sem tudta hozni a szerváját a második játszmában, a meccsen összesen hatszor vesztette el, így ma nem érdemelt döntőbe jutást. Az eddigi teljesítménye azonban nagyon szép volt.

Nina Stojanovic – Totka Naomi: 2-0!
7:5, 6:1!
Köszönöm a figyelmet!
----