ITF - Sharm El Sheikh (Kemény borítás)
2:0
6:2
6:2
> >
Bukta Ágnes sajnos aránylag könnyedén veszített, pedig mind a két szett elején volt esélye a szoros eredményre. Az elsőben még break előnyben is volt. Ám a fiatal orosz ellenfél okosan és ügyesen játszott végig.
ITF-Tel Aviv (Kemény borítás)
2:0
6:2
6:2
> >
A második fordulóban is könnyű győzelmet arat a magyar lány, ellenfele bréklabdáig sem tudott eljutni, míg Bondár Anna négy alkalommal nyerte el az ő adogatását. Klassziskülönbség volt a két játékos között. A negyeddöntőben nagy valószínűséggel a második kiemelttel játszik Anna, de ilyen játékkal ott is lesz bőven esélye.
ITF- DJIBOUTI (Kemény borítás)
0:2
4:6
2:6
> >
Naomi két ászt és öt kettős hibát ütött a mérkőzésen, az indiai lány ász nélkül, egy kettős hibával hozta le a találkozót.

Ashmitha Easwaramurthi kétszer tudta elvenni Totka adogatását, ez a magyar lánynak ötször is sikerült. Nem volt akkora eltérés a nyert pontok tekintetében sem. 58 pontot szerzett Ashmitha Easwaramurthi, 73-t Totka Naomi.
A végeredmény: 4:6, 2:6!

Naomi került a torna második fordulójába, gratulálunk a győzelemhez!
----
2:0
6:2
6:3
> >
Nagyon bekezdett a mérkőzés elején Florencia Molinero, 5:0-s vezetésre tett szert, végül 6:2-re könnyedén nyerte az első játszmát az argentin lány.

A másodikban is kiválóan kezdett Molinero, gyorsan ellépett 2:0-ra, de Csilla egyenlíteni tudott, ez 3:3-ig így is ment. Csilla következő adogatását hatalmas harc árán elvette Molinero, 5:3-nál pedig nem hibázott annak ellenére, hogy Csillának ismét voltak bréklabdái, de ezeket nem tudta értékesíteni.

A mérkőzés kulcsa éppen a bréklabdák értékesítése volt, Molineronak összesen nyolc bréklehetőségéből öt brék sikerült, míg Argyelánnak kilenc bréklabdából mindössze kettő. Ezen múlott főleg a győzelem.

Florencia Molinero – Argyelán Csilla: 2-0!
6:2, 6:3!
Köszönöm a figyelmet!
----