2:0
6:1
6:2
> >
Sajnos Rebeka nem tudott ellenfele lenni az első kiemelt, nála hat évvel tapasztaltabb grúz játékosnak. Mindkét szettért dupla brékelőnyben adogathatott Ekaterina Gorgodze, nem is remegett meg, megérdemelten jut a negyeddöntőbe.
1:2
6:4
4:6
1:6
> >
Az utóbbi időben lassan megszokottá válik, hogy magyar teniszezőnő szett- és brékelőnyben a győzelem kapujából egyszer csak megremeg, vagy elfárad és végül elveszíti a mérkőzést. A három szettes csata (közte a teljesen érthetetlen 40-50 perces szünettel az első szett végén) több, mint három órán át tartott, Barzó vezetett szett és brékelőnnyel, de végül vereséget szenvedett.

Nem gondoltuk volna, amikor a második szettben is 4:2 arányban vezetett, hogy onnantól ő már csak egyetlen játékot fog nyerni a mérkőzésen, Amanda Carreras pedig tízet. Pedig ez történt. A harmadik játszmában már lemosta Lillát Carreras, így továbbjutott.

Barzó Lilla – Amanda Carreras: 1-2!
6:4, 4:6, 1:6!
Köszönöm a figyelmet!
----
Australian Open Junior lányok (Kemény borítás)
2:0
6:1
7:64
> >
Gálfi Dalma, Az Australian Open junior versenyének ötödik kiemeltjeként ott van az elődöntőben! Ma hajnalban a spanyol Aliona Bolsova Zadoinovot győzte le, alig egy óra alatt.

Az első szettet könnyedén hozta, a másodikban azért kiderült, hogy mégiscsak a verseny negyedik kiemeltje volt az ellenfél, mert szoros csata zajlott, de a rövidítésben nem jött zavarba Dalma.

Az elődöntőben a brit Katie Swan lesz az ellenfele, aki a torna 14. kiemeltje, egy évvel fiatalabb is Dalmánál, a magyar lány ott egyértelmű esélyesnek számít, pénteken, hajnali 4 körül kezdődik a mérkőzés.
ITF - El Kantaoui (Kemény borítás)
2:1
6:3
3:6
6:0
> >
Köszönjük megtisztelő figyelmüket!
ITF - Petit-Bourg (Kemény borítás)
0:2
3:6
4:6
> >
Stollár Fanni nagyon jól kezdte az első szettet (3-0), a magyar játékos szépen végig is vitte a break előnyét (6-3). A második szett már sokkal nehezebben indult (2-2), a játékok is hosszabbak lettek. Az ötödik game vízválasztó volt, Fanni elvette Alvarez-Teran adogatását (3-2), innen konzerválódott a különbség (5-4), igaz, a bolíviai játékos két meccslabdát is hárított ekkor. Fanni a meccsért adogatott, az eredmény love game és továbbjutás!