26:25
(14:13)
vége
> >
Ilyen mérkőzések miatt lehet nagyon szeretni a kézilabdát! A hatvan perc alatt végig kiélezett harc, feszültség, nagyszerű gólok, tomboló közönség!
Minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a hazaiak megérdemelték a győzelmet, gyakorlatilag végig a kék-fehér együttes vezetett.
A találkozót az MTK-Budapest kezdte sokkal jobban, a vendégek lassan melegedtek bele a mérkőzésbe. Aztán az óvári időkérés hasznosnak bizonyul, a Mosonmagyaróvár fokozatosan felzárkózott, a vezetést azonban nem sikerült megszerezniük a félidőben. A szünetre a fővárosiak mehettek egygólos előnnyel.
A második játékrészt a Mosonmagyaróvár Tóth Gabi nélkül kezdte, ugyanis szándékosnak minősített szabaddobása után piros lapot kapott a játékvezetőktől.
A fordulást követően is inkább a hazaiak irányítottak, Dajkáék futottak az eredmény után. A 49. percben sikerült először vezetést szerezniük a vendégeknek, a fővárosiak azonban rövid időn belül visszavették a vezetést.
Egészen a mérkőzés lefújásáig megmaradt az izgalom, végül egy góllal a hazaiak bizonyultak jobbnak.
Az MTK-Budapestnél ma Barna Éva és Balog Beáta vitte a csapatot a hátán, a vendégeknél Kiss játszott elemében, illetve Frankovic átlövéseivel állandó veszélyt jelentett a hazai kapura.
Köszönöm a figyelmet!
33:28
(18:12)
vége
> >
A mérkőzés elején egy jelentősebb előnyt harcolt ki a Fradi, mivel a Fehérvár majdnem tiz percen keresztül nem talált a kapuba. A félidőig meg is maradt az akkori hat gólos előny.
A Fehérvár a második félidőben vissza próbálta hozni a mérkőzést és fel isjöttek három gólra, de ezek után a Fradi átvette újra az irányítást és végül öt góllal megnyerték a mérkőzést.

Köszönöm a figyelmet!
21:39
(13:19)
vége
> >
Köszönjük megtisztelő figyelmüket!