29:26
(15:10)
vége
> >
Megérdemelten nyert a Veszprém, pláne, hogy a portugál bírók néha a kárukra tévedtek. De igazából a szoros eredmény a Celje érdeme, mert remekül játszottak és nagyot harcoltak. Más csoportban simán továbbjutottak volna.
A magyarok készülhetnek a tavaszra.
23:31
(12:19)
vége
> >
Ugyanúgy nyolc gól lett a különbség az Érd javára, mint tegnap, de teljesen más a mérkőzés összképe, mint tegnap. A mai napon ugyanis az Érd végig kézben tartotta az összecsapást, nem voltak nagy hullámvölgyek. Már tízzel is vezettünk, de most a gólkülönbség helyett fontosabb volt, hogy a fiatalok is kapjanak jócskán játéklehetőséget. Ezzel a legjobban Takács Kitti élt, aki szép gólokat szerzett, Mester is betalált, neki a védekezésén kell még csiszolni.

A legjobb nyolc közé került az Érd ezzel a kettős győzelemmel az EHF Kupában, a továbbjutást nem fenyegette egy pillanatig sem veszély. Innentől nehezebb ellenfelekre számíthat a magyar csapat, a mai nap jól és eredményesen játszott az Érd. Gratulálunk a csapat továbbjutásához!

Rocasa Gran Canaria – Érd: 23-31!
Továbbjutott az Érd kettős győzelemmel!
Köszönöm a figyelmet!
----
30:27
(12:11)
vége
> >
Bátran kezdte az alapszakaszt záró rangadót a nagyatádi ideiglenes otthonában házigazda Csurgói KK (4.p.: 2-0), majd a vendégek fokozatosan próbálták irányításuk alá vonni a találkozót, amikor Sótonyi László remek érzékkel kért időt (12.p.: 3-4). A folytatásban a felek jobbára fej-fej mellett haladtak, ám a vezetést rendre a CSKK szerezte meg, s a dél-somogyiak a szünetig egy gólt megőriztek az előnyükből (12-11).

A fordulást követően nem változott a játék képe, a dél-somogyiak rendre két-három góllal vezettek, s a szegediek a legjobb periódusukban sem jutottak egy találatnál közelebb. A csurgóiak a találkozó egészében extázisban kézilabdáztak, míg a fáradtan mozgó vendégek az utolsó tíz percre egyre hitehagyottabbá váltak.

Az utolsó négy percben úgy tűnt, hogy csak az lesz kérdés, mennyivel nyer a Csurgói KK, azonban a MOL-Pick Szeged felszívta magát és egy találatra felzárkózott. Ennél közelebb viszont ezúttal sem jutottak a szegediek, majd a CSKK az utolsó pillanatokban visszaállította a magabiztos különbséget.

A nagyatádi Városi Sportcsarnok búcsúzik, méghozzá azzal, hogy meglepetéssel zárult az NBI-s alapszakaszt lezáró rangadó: Csurgói KK – MOL-Pick Szeged 30-27!

Köszönjük megtisztelő figyelmüket!