Altenkirchen Ladies Open (Kemény borítás)
2:0
6:0
6:4
> >
Az első játszma álomszerűen alakult Gálfi számára, gyakorlatilag alig több mint negyed óra alatt 6:0 arányban megnyerte Dalma az első szettet. Külön érdekesség, hogy Sibille mindössze három labdamenetet tudott megnyerni.

A második szettben teljesen más felfogásban lépett pályára a francia lány, rögtön brékelőnybe került, amit meg is tudott erősíteni. 1:3-nál szerencsére Dalma rá tudott kapcsolni és csakhamar 4:3-ra már Gálfi vezetett. 5:4-nél a meccsben maradásért adogatott Constance Sibille, volt is labdája az egyenlítéshez, de Dalma megfordította a gémet, ezzel megnyerte az összecsapást és bejutott az altenkircheni tenisztorna 2. fordulójába! Szép volt, Dalma!

Gálfi Dalma – Constance Sibille: 2-0!
6:0, 6:4!
Köszönöm a figyelmet!
----
ITF Palmanova (Salak)
2:0
6:3
6:4
> >
A 13:39-kor kezdődő mérkőzés kétszer is félbeszakadt esőzés miatt, ám ez nem zavarta meg a 4. helyen kiemelt, esélyesebb, hazai pályán játszó Ines Ferrer-Suarezt, aki két játszmában, 6:3, 6:4-re legyőzte Bukta Ágnest!
Ági számára tehát az 1. kör jelenti a végállomást a palmanovai ITF-versenyen!
WTA Dubai Páros verseny (Kemény borítás)
2:0
7:62
6:2
> >
Az első szettben kétszer is brékhátányból jöttek vissza Timiék, majd a rövidítést már simán hozták. A második szettben rögtön brékkel kezdtek, amit meg is dupláztak 3:1-nél, onnan már nem volt kérdés, hogy ki nyeri a meccset. A második körben is egy alkalmi páros lesz az ellenfelük, jó esélye van a negyeddöntőbe jutásra a magyar-francia kettősnek.
ATP Challenger Wroclaw (Kemény borítás)
1:2
6:3
6:73
6:71
> >
Nagyon megszenvedett a magyar fiú ezen a mérkőzésen a selejtezőből érkezett német ellenfelével. Az első szettben egyszer elveszítette az adogatását, az elég is volt a jól adogató Materernek, hogy előnybe kerüljön. A második játszmában brékelőnyt adott le Marci, de a rövidítésben magabiztosan játszott. A döntő játszmában adódtak bréklabdák mindkét oldalon, ezeket hárították a játékosok, és a rövidítést a nagyobb rutinjának köszönhetően simán behúzta Marci, ezzel ő jutott a második fordulóba.