7:11
(2:1, 1:4, 3:3, 1:3)
esemény vége
> >
A mérkőzésre a Vasas jobban felpörgött, míg a hazaiak néhány emberelőnyös helyzet kihagyása után mintha a hitet is kezdték volna elveszíteni. Pedig a KSI számára nem kezdődött rosszul a találkozó, az első negyedet a hazaiak nyerték. A második felvonásban aztán mind támadásban, mind védekezésben feljavult az angyalföldiek játéka, sikerült is megfordítaniuk a mérkőzést.
A folytatásban a hazaiaknak nem sikerült faragni a hátrányból, az utolsó negyedben pedig a meggyőződés és a lendület is hiányzott a házigazda játékából.
Ezzel a vereséggel a KSI a 11-14. helyért csatázhat majd a rájátszásban, a Vasas pedig győzelmével feljött a nyolcadik helyre.
Köszönöm a figyelmet!
10:20
(5:6, 2:6, 1:4, 2:4)
esemény vége
> >
Ahogy az várható volt, a Szolnok ezen az estén is megállíthatatlan volt. A BVSC az első negyedben még tartotta magát, de ezt követően főleg támadásban elfáradtak a hazaiak. A vendégek sztárjaitól klasszismegoldásokat is láthattunk. Számukra egy jó erőpróba volt a szerdai Dubrovnik elleni kulcsfontosságú mérkőzésre. Köszönöm figyelmüket, további szép estét kívánok!
11:10
(3:4, 4:0, 3:3, 1:3)
esemény vége
> >
Az előzetesen is lehetett tudni, hogy az OSC a mérkőzés esélyese, de ilyen szoros és kiélezett mérkőzésre nem sokan számíthattak. A Kaposvár küzdött, hajtott, és ott nehezítette meg a hazaiak dolgát, ahol csak tudta.
A somogyiak igazából csak a második negyedet sajnálhatják, azt a felvonást a fővárosiak 4:0-ra hozták. Ha abban a játékrészben csak egyetlen gólt is szereznek, akkor most döntetlennek örülhetnek.
Összességében a Kaposvár elégedett lehet a mai teljesítményével, a hazaiak pedig a szerény győzelemnek örülhetnek.
Köszönöm a figyelmet!
5:11
(2:2, 1:3, 0:3, 2:3)
esemény vége
> >
Hazai pályán sem volt esélye a Szentes ellen a PVSK-nak, ez mutatja mekkora gödörben van most a pécsi csapat!
Egy egyedet sem tudtak ma megnyerni, a Szentes sokkal jobb volt náluk, megérdemlik a győzelmet. A mérkőzésen nem lehetett látni, hogy a Szentes a tabellán a pécsiek alatt helyezkedik el.
12:10
(2:4, 2:1, 4:3, 4:2)
esemény vége
> >
Köszönjük megtisztelő figyelmüket!