ITF Solarino (Kemény borítás)
0:2
1:6
5:7
> >
Az első játszmát 32 perc játék alatt, magabiztos adogatójátékkal nyerte meg Bondár Anna 6-1-re. Dentoni bár három break labdáig is eljutott, de esélye sem volt brékelni a magyar lányt. Bondár 2-1-től kezdve zsinórban 4 játékot nyert meg így könnyedén húzta be a játszmát.

A második játszmában is brékelőnybe került Anna többször is, 5-3-nál a mérkőzésért adogatott, azonban könnyedén elbukta azt, majd a következő két játékot is. 5-5-ös állásnál új erőre kapott és egy kemény adogatójátékot követően könnyedén vette el ellenfele adogatását és ezzel nyerte meg a mérkőzést.

Ezzel bejut az elő döntőbe a magyar teniszezőnő, ahol Giola Barbieri lesz az ellenfele.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok!
Antalya - Women (Kemény borítás)
0:2
3:6
0:6
> >
A harmadik kiemelt ukrán játékos 1 óra 22 perc alatt jutott túl Stolmár Rebekán, aki helyenként nagy küzdelemre késztette, nem volt ennyire sima mérkőzés, mint amilyennek az eredmény mutatja, hiszen hat bréklabdája is volt a magyar lánynak, de azokból csak egyet tudott kihasználni. Rutint kell még szereznie, hogy a nagyobb ütő- és játékerővel rendelkező játékosok ellen is sikeres legyen.
1:2
2:6
7:5
2:6
> >
Az első szettet gyorsan elveszítette Vanda, de a másodikban 2:5-ről állt fel, meccslabdákat hárítva. A döntő szettet is jól kezdte, az első két adogatójátékában csak egy pontot veszített. Utána viszont brékelt a német, és ezzel meg is törte a magyar lányt, aki márt nem tudott ellenfele lenn, győzött az esélyesebb Klasen, ő jut a negyeddöntőbe.