34:28
(16:12)
vége
> >
A PSG kapta el a rajtot valamivel jobban, 3:3 után vette át a vezetést a Veszprém, és fokozatosan növelni is tudta az előnyt, a vendégek hibáztak többet támadásban, ezeket szinte mindig ki tudta használni Ortega csapata, négy gólos volt a hazai előny a szünetben.

Amit aztán magabiztos játékkal, Mikler remek védéseinek is köszönhetően úgy tudtak növelni nyolcra 20 perc alatt, hogy közben Hansen egyszerűen tarthatatlan volt. 15 gólt dobott a dán a meccsen.

Kettős emberelőny után zárkózott fel négy gólra ismét a PSG, de a Veszprém megrázta magát, és nem hagyott kétséget afelől, hogy melyik a jobb csapat.

Az, amelyik egymást követő két évben is a Final Four résztvevőjeként csatlakozik a Barcelonához, amely a délután folyamán szintén bebiztosította a továbbjutását.
31:23
(18:10)
vége
> >
Vége az álmoknak. Ettől még nagyon-nagyon jó csapat a Szeged, ezt nem szabad egy pillanatra sem feledni. Az egy héttel ezelőtti győzelmet senki nem veheti el a csapattól, de hazai pályán ezzel a Kiellel nem tudta felvenni a versenyt.

Ha egy valamit ki kell emelni, az legyen a kapusteljesítmények közötti különbség. Palicka negyven százalék fölött védett, ha kellett hetest, ha kellett ziccert fogott, ha egy pillanatra felmerült, hogy felzárkózhat a Szeged 4-5 gólra esetleg, akkor Palicka ezt meghiúsította. De a csereként beálló Ege is fogott büntetőt, ahogy Sonne-Hansen is, de neki a szegediek ziccerei sem okoztak gondot.

A Kiel megérdemelten jutott a Final Fourba, csatlakozott a Kielce, a Barcelona és természetesen a Veszprém csapatához.