0:2
3:6
0:6
> >
Bukta Ágnes sima vereséget szenved a 2. helyen kiemelt Gabriela Pantuckovától a horvátországi ITF-torna elődöntőjében.

Az első szettben 3-4-ig tartotta magát Ági, aztán elveszítette adogatását, Pantuckova pedig végigvitte a break előnyét, a második játszmában pedig esélye sem volt a magyar játékosnak.
0:0
(w/o)
törölve
> >
Babos Tímea és Kristina Mladenovic visszaléptek a mérkőzéstől a magyar játékos betegsége miatt, Jankovic és Pavljucsenkova játék nélkül jut a döntőbe.
2:0
6:3
6:2
> >
Jani Réka Luca a torna 3. kiemeltje után a 6. kiemelt amerikai Allie Kiicket is legyőzi, és bejut a padovai ITF verseny elődöntőjébe!

Jól indult az első szett (3-0), a magyar játékos a dupla break előnyét végig tudta vinni (6-3). A folytatásban is hamar break előnyre tett szert Réka (3-1), 4-2 után pedig már nem nyert játékot Kiick.
0:2
1:6
1:6
> >
Az első játszmában kétszer vette el ellenfele adogatását Lilla, és bréklabdákat is hárítva szerválta ki azt, fél óra alatt kerül előnybe ezzel. A másodikat brékelőnnyel indította, ezután már nem akadtak gondjai, egy játékot engedélyezett brazil ellenfelének, és fogadóként zárta le a mérkőzést.

Barzó Lilla az esélyeknek megfelelően tehát ott van a holnapi elődöntőben, ahol az ellenfele az ötödikként kiemelt dél-afrikai Madrie Le Roux lesz, meglehet a döntőbe jutás is a magyar lánynak.