24:28
(11:15)
vége
> >
Összességében megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a vendég Dunaújváros, de a második félidőben a váciak megszorították a DKKA-t, pontosabb játékkal akár a pontszerzés is meglehetett volna a hazaiaknak. Végül nem került túl sokba Bulath Anita 30. percben kapott piros lapja az újvárosiaknak. Meglepő, de Bulath a második játékrészben is végig a játéktéren maradhatott oldalt, nem mintha sokat számítana.

A váciak az első félidei rövidzárlatukkal veszítették el ezt a meccset, amikor egyről pár perc alatt hétre duzzadt a DKKA előnye. Ebből élt meg később a dobogó felé masírozó vendég csapat, a Vác kettőnél közelebb nem tudott jönni, mert ismét jöttek a hibák. Az utolsó 15 percben fáradtnak tűnt a DKKA, de a siófoki meccshez hasonlóan végül itt is jobban jöttek ki a vendégek. Megjegyzés: ezt a győzelmet nagyrészt a lerohanásgóloknak köszönheti az Újváros.

A hazaiak játékában továbbra is felfedezhetők biztató jelek, de ez pontokban még nem realizálódik. Góllövésben Soós, Farkas, Jovetic és Liscevic termelt jól a hazaiaknál, de Joveticnél ezúttal Triffa ellenében csak ritkán volt ellenszer. Mindkét kapus jó napot fogott ki, Bíró fontos pillanatokban segítette a Vácot a felzárkózásban, míg a túloldalon Triffa Ágnes kis túlzással megnyerte a meccset a vendégeknek rengeteg, fontos és bravúros védésével.

A Dunaújvárosnál Triscsuk volt tarthatatlan, de Szalainak és Vinczének is rettentően fontos góljai voltak. Kovács Annának most nemigen ment, de ezt és Bulath piros lapját is elbírta ma a DKKA. Nagyon szoros a 3-4-5. helyért a küzdelem, a Vácnak pedig a 6-8. helyért kell nagy csatát vívnia még. A hibák ellenére a hazai csapat is dicsérhető ma, főleg hozzáállásban.

Vác – Dunaújváros: 24-28!
Köszönöm a figyelmet!
----