VfB Stuttgart – Norimberk 1:1 (vége) | Hannover 96 – Hamburger SV 5:1 (vége) | 1. FSV Mainz 05 – VfL Wolfsburg 1:1 (vége)
FC Augsburg – 1899 Hoffenheim 2:1 (vége) | Bayern München – Werder Bremen 6:1 (vége) | FC Schalke 04 – Fortuna Düsseldorf 2:1 (vége)
vége
Bayern München
6:1 (2:0)
Werder Brémy
szombat 23.02.2013, 15:30 • Allianz Arena, München • Bundesliga
     
    89
    A Bayern gólt szerzett!
    A Werder Bremen teljesen összeomlott. Robben finom bokamozdulattal indította MARIO GOMEZT, aki valószínűleg lesről indulva kapta a labdát és lőtte azt a kapuba. A lövés nem volt tökéletes, de Mielitz csak hozzáérni tudott.
     
    86
    A Bayern gólt szerzett!
    Lahm ívelte át a teljes védelmet középről, körülbelül 25 méterről, labdáját a kilépő FRANCK RIBÉRY teljesen egyedül vehette át és higgadtan a kapu bal oldalába belsőzte a Bayern ötödik gólját.
     
    58
    A Werder gólt szerzett!
    Ignjovski a tizenhatos jobb sarkáról adott laposan középre, a túloldalon pedig üresen érkezett KEVIN DE BRUYNE, aki a kiszolgáltatott kapus lába mellett a hosszú alsóba lőtte a labdát. Szépített a Werder Bremen, a hazaiak pedig ebben a naptári évben első góljukat kapták bajnoki mérkőzésen.
     
    52
    A Bayern gólt szerzett!
    Ribéry kapott remek labdát a tizenhatoson belül, a bal oldalon, a kimozduló kapus fölött okosan átívelte a labdát, amit az üres kapu torkából MARIO GOMEZ pofozott a hálóba. 4-0 a Bayern javára.
     
    49
    A Bayern gólt szerzett!
    Gomez kapott labdát a jobb oldalon, rutinosan fedezte a játékszert, majd a tizenhatos és az alapvonal találkozásáról tekert középre. A kivetődő Mielitz keze előtt elment a labda, a Ribéry elől menteni igyekvő THEODOR GEBRE SELASSIE pedig olyan szerencsétlenül ért a labdához, hogy az a kapuba pattant róla.
     
    29
    A Bayern gólt szerzett!
    Robben tekerte be a szabadot, többen is lesen álltak, de a gólt fejelő JAVI MARTÍNEZ pont nem. 2-0-ra vezet a Bayern München!
     
    25
    A Bayern gólt szerzett!
    Lahm jobb oldali beadása után ARJEN ROBBEN érkezett remek ütemben és körülbelül két méterről a kapuba pofozta a labdát. A kapus nem jött ki, a védők pedig annyira rosszul helyezkedtek, hogy többen is üresen maradtak középen.

    Gólok: 25. Robben, 29. Martínez, 49. Gebre Selassie (öngól), 52. Gomez, 86. Ribéry, 89. Gomez - 58. de Bruyne

    Lapok:   28. Junuzovic (BRM), 67. Pavlovic (BRM)   44. Prödl (BRM)


    Bayern München: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Contento - Martínez (Tymoshchuk, 53.), Gustavo, Robben, Shaqiri (Pizarro, 72.), Ribéry - Gomez
    Werder Brémy: Mielitz - Selassie, Lukimya, Prödl, Schmitz, - Junuzovic - Arnautovic, Hunt (Pavlovic, 46.), de Bruyne, Ignjovski - Petersen

    Játékvezetők: Marco Fritz