Ebes KKSE – Veresegyház VSK 2:0 (vége) | BKV Előre SC – Körmendi FC 6:1 (vége) | ESMTK – Tolle UFC Szekszárd 1:1 (vége)
Szombathelyi Haladás II. – Nagyatádi FC 1:2 (vége)
vége
Szombathelyi Haladás II.
1:2 (1:0)
Nagyatádi FC
vasárnap 01.09.2013, 17:30 • Szombathely, Rohonci úti Stadion és Sporttelep • NBIII - Nyugati csoport
     
    92
    Itt a vége! A vendégek mindhárom pontot elviszik Szombathelyről, köszönhetően a második félidőben mutatott teljesítményüknek.
     
    Mérkőzés vége.
     
    92
    A megítélt szabadrúgást Medgyes szúrta kapura a bal oldalról, nagyszerűen érkező kísérletét Gyenes nagy magabiztossággal öklözte a mezőnybe!
     
    92
    Reklamálás miatt Szabó Szabolcs részesül sárga lapos figyelmeztetésben.
     
    90
    Kettő perc ráadás.
     
    90
    Óriási egyenlítési lehetőség maradt ki! Bal oldali beadásra érkezett középen Tóth László, aki mintegy 8 méterről centikkel fejelt csak a kapu fölé!
     
    87
    A Nagyatád gólt szerzett!
    Gólszerző NIKOLIC.

    Góóól! Egy támadás végén Horváth Milán tekerte középre labdát, amely tökéletesen "érkezett" az ötös vonalára, ahonnét Vukan Nikolic a Dombó kezei alatt a kapu közepébe továbbította a játékszert!
     
    86
    Az utolsó csere a mérkőzésen: Halmai Ramon le – Tóth László be.
     
    83
    Horváth Milán adott középre a jobb oldalról, Dombó az utolsó pillanatban még menteni tudott a remek ütemben berobbanó Akácsos elől.
     
    79
    Kovac Zoltán jobb oldalról elvégzett szögletét Milkó Dániel bólintotta ki a mezőnybe.
     
    79
    Abszolút a vendég irányítják a mérkőzést, a dél-somogyiak egyre több támadást futtatnak, azonban a befejezésekbe, az akció végébe rendre hiba csúszik.
     
    77
    Utolsó vendég változtatás: Laczkó Dávid helyére Akácsos Szilárd érkezett.
     
    75
    Csongár játszott középre, ahol Vukan Nikolic megelőzte védőjét, és egy amolyan "fél ollós" mozdulattal, 10 méterről kapura húzta a labdát, amely a bal kapufa töve mellett hagyta el a játékteret.
     
    75
    Ismét cserélnek a hazaiak is: Grabant Bence le – Vlasics Dániel be.
     
    73
    Jobb oldali beadásra középen remekül érkezett Vukan Nikolic és Horváth Milán, azonban utóbbi elől Milkó az utolsó pillanatban tisztázni tudott.
     
    72
    Sokáig semmi említésre méltó esemény nem történt, azonban most a csereként beállt Tóth Martin szánta el lövésre magát, 20 méteres kísérletét Gyenes nagy bravúrral tolta ki a léc alól!
     
    70
    Újabb nagyatádi csere: Pákai Gergő helyére Fábián Tamás érkezett, aki visszatérőnek számít, hiszen a nyár során a Szombathelyi Haladástól került kölcsönbe a dél-somogyi kluboz.
     
    68
    Amolyan "szolgálati közleményként" megjegyezhetjük, hogy mostanra nagyjából száz néző szemléli a tribünökön az eseményeket.

    Vörös Sándor

    Gólok: 15. Rácz (bünt.) – 61. Csongár, 87. Nikolic

    Lapok:   19. Milkó (HAL2), 60. Jagodics (HAL2) – 15. Pákai (NFC), 92. Szabó (NFC)


    Szombathelyi Haladás II.: Dombó – Angyal, Jagodics B., Zsirai, Milkó – Jancsó – Grabant, (Vlasics – 75.p.), Halmai, (Tóth L. – 86.p.), Dedics, (Tóth M. – 66.p.), Medgyes – Rácz B.
    Nagyatádi FC: Gyenes A. – Szabó Sz., Dekanics, Petrók, Kovac – Márton A., Pákai, (Fábián T. – 70.p.) – Garai, (Horváth M. – 46.p.), Csongár, Laczkó, (Akácsos – 77.p.) – V. Nikolic

    Játékvezetők: Molnár Attila (Kulcsár Dániel, Rózsás Rita)

    Nézőszám: 100