Gyirmót – Lombard Pápa FC 2:2 (vége) | Mezőkövesd Zsóry FC – Nyíregyháza 2:2 (vége)
vége
Mezőkövesd Zsóry FC
2:2 (0:1)
Nyíregyháza Spartacus FC
kedd 15.10.2013, 17:00 • Városi stadion, Mezőkövesd • Magyar Ligakupa
Prematch odds
     
    90+1
    Kiss 45 méterről a jobb oldalról ívelt be a kapu elé, Olasz fejese 8 méterről emelte volna a kapu bal felső sarkába, de óriási bravúrral tudott védeni Ovsiyenko!
     
    89
    Középre ívelt Kiss, Olasz viszont nehéz helyzetből 8 méterről fejelt kapura, de Ovsiyenko védeni tudott.
     
    87
    Egy középen pattogó szabad labdát lőtt rá tíz méterről nekifutásból Gévay, de kicsit földbe rúgott, így Ovsiyenko megtudta fogni a középre tartó pattogós próbálkozást.
     
    82
    Újabb óriási helyzet! Kiss a jobb alapvonalnál passzolt középre, Előbb Olasz lőtt kapura 12 méterről középről, de Dajka a gól vonalról mentett, majd a kipattanót Irhás lőtte kapura, de ez se jutott a hálóba.
    Elképesztő találkozó!
     
    80
    A Nyíregyháza gólt szerzett!


    Sokáig nem örülhettek a Matyóságiak, Reznek, középről 23 méterről lőtt. A próbálkozás gyenge is volt középre is érkezett, de Szántai így se volt képes megfogni! Elég nagy lepke volt...
     
    78
    A Mezőkövesd gólt szerzett!


    Balajtinak két villanás is elég volt a mérkőzésen, hogy mégis a meccs hőse lehessen!
    A jobb oldalról kiszorított helyzetből lőtt kapura, a kapufa segítségével pedig betalált! Fordít a Kövesd.
     
    77
    Kiss szöglete dupla veszélyt okozott! Előbb Olasz felejt kapura 11 méterről, ezt védte Ovsiyenko bár George zavarta aki az orra előtt állt, de nem ért hozzá, így nem volt les, a kipattanó, azonban Gévay elő röpült, aki fejelt, de a vendég hálóőr ezt is védeni tudta a kapu jobb oldalából.
     
    74
    A vendégek is kihasználják az összes csere lehetőségüket, Gál váltja Szokolt.
     
    72
    Újabb helyzet a hazaiak előtt! Kiss 45 méterről a jobb oldalról ívelt be, a bal oldalt Balajti várta üresen, átvetel után egyből tüzelt 7-8 méterről, ezt még blokkolni tudták a védők, de középre Irhás elé pattant a labda, aki egyből lőtt 28 méterről, próbálkozása viszont a kapu jobb oldala mellett ment el.
     
    69
    Pilibaitis a tizenhatos bal sarkánál lőtt kapura, de mellé ment, viszont a hosszún mind, Olasz, mind pedig George lemaradt róla. Ennyi helyzetet kidolgozni és kihagyni... Nem kifizetődő.
     
    68
    Irhás óriási bedobása a bal oldalon egészen az ötös túl oldali sarkáig jutott George-ig, aki ollózva lőtt kapura, de Ovsiyenko meg tudta fogni.
     
    66
    A Mezőkövesd utolsó cseréje Irhás, Melczer helyett folytatja.
     
    64
    Majdnem javított Szalai!
    Kiss jobb oldali szögletét Pilibaitis kezelte le középen, majd indult meg kifele, kiszorított helyzetből ballal húzta vissza a jobb oldalra, ott Szalai fejelt a hálóba közvetlen közelről, de les miatt a játékvezető nem adta meg.
     
    61
    Szántai hozta magát nehéz helyzetbe, a tizenhatos jobb sarkánál fogott cselezésbe, Szathmári viszont majdnem megszerezte tőle. Végül tisztázni tudott.
     
    56
    A Mezőkövesd gólt szerzett!


    A szabadrúgást Balajti végezte el húsz méterről, jobbal pedig eltekerte a sorfal felett és a jobb felsőt lőtte ki. Ovsiyenko mozdulni se tudott a labdára.
     
    55
    Még egy támadó érkezik a hazaiaknál, Olasz jön Hegedűs helyett.
     
    46
    A bal oldalon adott be Éles az alap vonaltól 40 méterre, középen George ismételten a kapufát találja el tíz méterről, méghozzá a bal oldalit!
     
    46
    A hazaiak is cseréltek a félidőben, Balajti váltja Farkast.
     
    46
    A gólszerző Huszák is csak egy félidőt kapott, Szathmári folytatja helyette.
     
    46
    Csordás helyén Fabu.
     
    31
    Kiss egy kifejelt szögletet lőtt kapura azonnal 24 méterről középről, de saját játékostársa Gévay tisztázott fejjel.
     
    18
    Pilibaitis 35 méterre a kaputól ugratta ki a bal oldalt Melczert, aki hihetetlen gyorsaságával hagyta ott védőjét, majd a kapu előtt a rövidnél George kapta a labdát , aki a felső – és a keresztléc találkozását lőtte telibe. Onnan kipattant a mezőnybe és felszabadítottak a védők.
     
    10
    A Nyíregyháza gólt szerzett!


    Huszák nyugodtan küldte a kapu jobb oldalába a labdát, Szántai a másik irányba vetődött.

    Jankó Gergely

    Gólok: 56. Balajti, 78. Balajti – 10. Huszák (bünt.), 80. Reznek


    Mezőkövesd Zsóry FC: Szántai – Búrány, Szalai, Éles, Gévay – Pilibaitis, Kiss, Farkas ( 46. Balajti), Hegedűs (55. Olasz), Melczer (66. Irhás) – George. Cserék: Ficsór, Balajti, Irhás, Petneházi, Gabi, Olasz, Bogdány.
    Nyíregyháza Spartacus FC: Ovsiyenko – Patály, Szokol (74. Gál), Dajka, Polényi – Csordás (46. Fabu), Reznek, Popovics, Huszák (46. Szathmári) – Katona, Pákolicz. Cserék: Fabu, Sándor, Gál, Fekete, Szilágyi, Szathmári.

    Játékvezetők: Oláh Gábor, Farkas Balázs, Kovács II. Gábor

    Nézőszám: 500