Elche CF – Real Betis 0:0 (vége) | Barcelona – CA Osasuna 7:0 (vége) | Sevilla – Valladolid 4:1 (vége)
Real Sociedad – Valencia 1:0 (vége)
vége
FC Barcelona
7:0 (3:0)
CA Osasuna
vasárnap 16.03.2014, 17:00 • Camp Nou, Barcelona • Primera División
Prematch odds
     
    90
    A Barca gólt szerzett!
    PEDRO szerzi a 7. hazai gólt! Iniestával játszott össze a 16-oson belül, majd 6 méterről jobbal laposan a jobb alsóba lőtt, K.O.!
     
    88
    A Barca gólt szerzett!
    LIONEL MESSI mesterhármast szerez! Iniesta keresztlabdáját Sanchez veszi le a 16-os sarkánál, majd ballal Messihez passzol, aki 6 méterre a kaputól egy testcsellel elküldi a kapust és egy védőt, majd higgadtan a jobb alsóba passzol!
     
    78
    A Barca gólt szerzett!
    CRISTIAN TELLO első megmozdulásából gólt szerzett! Becselezte magát a bal oldlaon a 16-oson belülre, majd végül 17 méterről, jobbal gyönyörűen tekerte el a labdát a hosszú felsőbe, Fernandeznek esélye se volt.
     
    62
    A Barca gólt szerzett!
    LIONEL MESSI tovább növeli a hazaiak előnyét! Szokásos csiki-csuki Iniestával a 16-oson belül, majd Messi az 5-ös sarkáról felrúgja a labdát a felsőbe Fernandez feje fölött elemi erővel!
     
    34
    A Barca gólt szerzett!
    ANDRÉS INIESTA hatalmas gólt rúgott! 22 méterre kapta a labdát a bal oldalon, tolt egyet rajta, felnézett, majd gyönyörű mozdulattal kilőtte a jobb felső sarkot ballal! Fernandeznek esélye sem volt.
     
    22
    A Barca gólt szerzett!
    ALEXIS SANCHEZ tovább növeli a hazaiak előnyét! Iniesta-Alba kényszerítő a bal oldalon, utóbbi adott középre Sanchez pedig 5 méteren érkezett és a kapuba lőtt, sakk-matt!
     
    18
    A Barca gólt szerzett!
    LIONEL MESSI megszerzi a vezetést a hazai csapatnak! Körbeadogatták a védelmet, majd Sanchez adott középre jobbról, Messi pedig berobbanva 3 méterről a hosszú alsóba pöckölte a labdát.

    Sebestyén Bence

    Gólok: 18. Messi, 22. Sanchez, 34. Iniesta, 62. Messi, 78. Tello, 88. Messi, 90. Pedro

    Lapok:   58. Mascherano (FCB) – 48. Arribas (OSS)


    FC Barcelona: Valdes – Alba, Mascherano, Bartra, Alves – Iniesta, Busquets, Xavi(61. Song) – Pedro, Messi, Sanchez
    CA Osasuna: Fernandez – Oier, Loties, Arribas, Damia – loe, Silva – Cejudo, Torres(70. Punal), Armenteros(63. Lobato) – Riera(83. Acuna)

    Játékvezetők: José Teixeira