22:10
(7:1, 4:3, 7:2, 4:4)
esemény vége
> >
Köszönjük a figyelmüket!
8:16
(2:2, 1:5, 2:4, 3:4)
esemény vége
> >
Vége a mérkőzésnek, a vendég BVSC könnyen viszi el a 3 pontot Kaposvárról. Nem volt egy súlycsoportban a két csapat a mai napon, a Kaposvár könnyedén szórta el a labdákat, amelyet a BVSC könyörtelenül kihasznált. Az időmérő okozta galiba inkább a kaposváriakat zavarta meg, mely addig még előnyben volt. Jövő héten az ennél is jobb játékerőt képviselő Eger gárdája látogat Kaposvárra, ami még ennél is nehezebb mérkőzésnek ígérkezik a kaposváriak számára. Az összképet tekintve a BVSC megérdemelten nyert idegenben.
9:8
(2:2, 2:0, 2:3, 3:3)
esemény vége
> >
Remek mérkőzésen nagy csatában nyert a PVSK az FTC ellen!
A Pécs már három góllal is vezetett, de egyenlíteni tudott a negyedik negyed derekára a Fradi, majd szinte az utolsó pillanatokban dobott góllal nyert a PVSK!
A PVSK ezzel megszerezte első hazai győzelmét a szezonban, az FTC pedig, elvesztette jó idegenbeli sorozatát .
9-22
esemény vége
> >
Az első és negyedik negyedben lehengerlő játékkal rukkolt ki az Eger, amellyel kétséget sem hagyott afelől, hogy ki a jobb csapat. A köztes játékrészekben az Ybl jól tartotta magát, de ez kevés volt a szoros vereséghez is. Így a pesti csapat továbbra is pont nélkül áll a bajnokságban, az Eger viszont még mindig százszázalékos. Köszönjük a figyelmüket!