1:2
4:6
6:2
5:7
> >
Nehéz ilyenkor, mit mondani, Lukács Vanda elképesztően jól játszott a második és a harmadik játszmában. Az elsőt ugyan még Primorac hozta, de utána Vanda beindult és előbb 6:2-re simán nyerte a második szettet, majd a harmadikban egyszeres, majd kétszeres brékelőnybe került, ráadásul 5:2-nél adogathatott a mérkőzésért.

Semmi ellenállást nem tanúsított előtte a horvát lány Lukács szerváinál, de ott egyszer csak a semmiből feltámadt, Vanda lendülete megtört és nem is tudott mérkőzéslabdához jutni, pedig három gémből elég lett volna az egyiket hoznia és megvan a mérkőzés. 5:2-ről azonban a horvát lány nyert zsinórban 5 gémet (!) méghozzá többnyire simán.

Döntő szett 5:2-s vezetésnél dupla brékelőnyben rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy innen el lehet veszíteni, el lehetett sajnos.
Nem tudom, mi történhetett az addig nagy fölényben játszó Lukáccsal, de így elszúrta a döntőbe jutást, az elődöntő lett a végállomás neki, Primorac pedig finálét játszhat Olaszországban. Ez egy agyonnyert mérkőzés volt a magyar lánynak, de 5:2-nél egyszerűen megállt minden tekintetben.

Lukács Vanda – Iva Primorac: 1-2!
4:6, 6:2, 5:7!
Köszönöm a figyelmet!
----