Hamilton
verseny vége
> >
Az első öt helyből négy autó Mercedes motorokkal fut, ez nem meglepő ezen a pályán (sem). Egyedül Alonso tudott beférkőzni a második helyre a Ferrarival, ami azonban Rosberg távolmaradása miatt néz ki ennyire jól, ha Niconak nincs technikai hibája, akkor az egyébként még mindig igen jó harmadik hely jutott volna nagy eséllyel Fernandonak.

A gyári Mercedes egyelőre érinthetetlen és az időmérőn is komoly eséllyel vagy Hamilton, vagy Rosberg hozza el az első rajtkockát. Alonso és Button kiemelkedőt nyújtott ma az autója tudásához képest és most Vettel is veri egyelőre Ricciardot. A Williamsekre oda kell figyelni, feltétlenül dobogóesélyesek lesznek a hétvégén.

Hamilton tehát lépéselőnyben Rosberggel szemben, Niconak kimaradt most egy óra teljes egészében, bár Lewis is vagy 25 percet állt a garázsban tétlenül az edzés első felében.

Élő közvetítésünk délután 2 órakor folytatódik az időmérő edzéssel, akkor is tartsanak velünk!
Köszönöm figyelmüket!
----
L. Hamilton (GBR)
verseny vége
> >
Izgalmas versenynek nézünk elébe, az időmérő nagyon szoros lett. Akár a Williams pilótái is beleszólhatnak a versenybe az élen, hiszen a tempójuk elég jó ehhez hosszabb távon is. A Ferrari helyét gyorsaságban a McLaren vette át a hétvégén ezen a gyors pályán. A Red Bull is visszaesett kicsit, de a futamon akár előrébb is jöhetnek egy jó taktikával.