15:40
(8:21)
vége
> >
A találkozó igencsak jó hangulatú és sportszerű volt, bár az erőviszonyok tekintetében meglehetőségen egysíkú. Az elején még 5:4-ig tartotta magát a Komló, ám utána a Szeged előbb szép lassan, majd robbanásszerűen növelni tudta a különbséget és már az első játékrészben eldöntötte a mérkőzés sorsát.

A folytatásban is nagyjából ugyanaz maradt a kép, a Komlónak a ziccerek és nagy helyzetek kialakítása is gyakran nehézségekbe ütközött, amikor pedig sikerült, akkor vagy Sierra, vagy Wyszomirski fogott ki a hazai játékosokon. Mindkét szegedi kapus elképesztően jó napot fogott ki, jóval 50% felett védtek a mai napon.

A Komlónál Szögi volt aránylag gólerős, a vendégeknél többen is megszórták magukat, különösen Vadkerti, Prodanovic és Vranjes játszott nagyon gólérzékenyen ezen a napon. A végén nagyon komoly, 25 gólos vendégsiker született. A számszerű eredmény pedig akár egy teniszmeccsen is látható lehetne részeredményként. Minden elismerés és tisztelet a komlói szurkolóké, akik vastapssal köszöntötték csapatukat a mérkőzés végén is és közben is szüntelenül szurkoltak az egész összecsapás alatt.

Komló – Szeged: 15-40!
Köszönöm a figyelmet!
----