Marquez
verseny vége
> >
Marquez tehát jó alaposan feljavult a tegnapi naphoz képest, bár a mai edzésen is akadtak hibái, de egyértelműen bejelentkezett az első rajtkockáért a holnapi versenyre. Dovizioso nem tudott ma javítani, de a tegnapi ideje bőven elég volt még így is az összetett 2. helyéhez.

Az edzés végén egy jó beállítást találhatott Rossi, mert az eddigi gyengélkedés után végül Lorenzot is elpáholta nem is kevéssel, Dovi tegnapi idejével ment szinte azonos időt. Crutchlow végre villantott valamit újra, simán került a Q2-be, Smith is simán került a legjobb 12-be automatikusan.

Élő közvetítésünk reggel 7:10-kor folytatódik az időmérő edzéssel, tartsanak velünk akkor is!
Köszönöm figyelmüket!
----
Dovizioso
verseny vége
> >
Andrea Dovizioso fantasztikus teljesítménnyel és tökéletesen kihasználva az extra lágy gumik előnyét az élre repítette a Ducatit és első rajtkockát szerez az olasz csapatnak nagyjából négy év kihagyás után. Rossi is kitűnően ment, nem szokott időmérőn villogni, de ezúttal a második kockát szerezte meg, kis különbséggel lemaradva. Holnap feltétlenül dobogóesélyes a futamon is, mivel az időmérős tempója szokott általában gyengébb lenni a Doktornak.

A Honda hazai pályáján egyelőre kicsit égnek a Hondák, mert egy Ducati és egy Yamaha mögött csak a harmadik és negyedik helyen a két Repsol Honda Pedrosa, Marquez sorrendben. Lorenzo csak az 5. pozícióban, Crutchlownak is jól ment, 8. hely.

Holnap ezek az erőviszonyok kiegyenlítődhetnek, főként azért, mert a 3. helyezett Pedrosa és a 6. helyezett Iannone között nincs egy tized és nagyon közel vannak egymáshoz időben. Lorenzoról tudjuk, hogy nagy harcos, Marquez mindig fel tudja szívni magát, Rossi pedig talált egy jó beállítást nyilvánvalóan. Izgalmas futamra lehet számítani, ahol akár el is dőlhet a VB cím sorsa, ha Marquez elveri Pedrosát és Rossit, Lorenzotól akár ki is kaphat pár ponttal.

Holnap is folytatjuk élő közvetítésünket, magyar idő szerint reggel 7 órakor tessék ébredni és figyelemmel kísérni velünk a Japán Nagydíjat Motegiből, élőben.
Köszönöm a figyelmet!
----