3:2
25:17
13:25
25:21
27:29
15:12
> >
Az előzetesen is lehetett sejtetni, hogy egy kiélezett és küzdelmes mérkőzésre számíthat mindkét csapat, de ilyen izgalmakra talán egyik fél sem számított.
Az első szettet az Újpest amilyen könnyen nyerte, olyan simán elveszítette a másodikat. Az adrenalinszint ezután kezdett emelkedni, a valódik izgalmak ezután következtek. A harmadik játszmát a hazaiak kezdték jobban, azonban az első technikai szünetre egy pontra jött fel a Gödöllő. A remek sorozatot azonban a vendégek nem tudták folytatni, ismét fővárosi pontokat láthatott a hazai közönség. A hajrában aztán felváltva születtek a pontot, végül az Újpest örülhetett a szettgyőzelemnek.
A negyedik játszmában gyakorlatilag végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyik fél sem bírt a másikkal. A végjátékban egy hajszállal a Gödöllő tudott higgadtabb maradni, így következhetett a mindent eldöntő ötödik felvonás.
Az első pontot az ötödik szettben ugyan a Gödöllő szerezte, de a technikai szünetben már a hazaiaknál volt a vezetés. Iricanin vezérletével az Újpest már nem engedte ki kezéből a vezetést, így a lilák a Kupa után hazai pályán ismét megverték ezt a kiváló erőkből álló Gödöllőt.
Köszönöm a figyelmet!