3:2
21:25
25:18
20:25
25:22
16:14
> >
Fordulatos és izgalmas mérkőzést játszott egymással a két csapat, végül a Magyar Kupában a bronzéremnek a Dági KSE együttese örülhet.
Az első játszmát a MAFC BME viszonylag simán nyerte, a fővárosiaknak az is belefért, hogy a hajrában már kicsit kiengedtek. A második szettben viszont a Dág akarata érvényesült, sikerült is egalizálnia az eredményt. A harmadik felvonásban végig fej-fej mellett haladt a két csapat, a MAFC csak a végjátékban fordította maga javára a szettet.
A negyedik szettet a Dág kezdte jobban, Krupánszkiék 3:0-val nyitottak, ennek ellenére az első technikai szünetben már a fővárosiak vezettek egy ponttal. A folytatás is a MAFC csapatának sikerült jobban, a második technikai szünetben már 16:11-re vezetett a fővárosi gárda. A dágiak azonban nem adták fel a küzdelmet, 22:22-nél sikerült az egyenlítésük. Ezt követően a Dági KSE három pontot csinált, kezdődhetett a mindent eldöntő ötödik felvonás.
Az utolsó szettben végig fej-fej mellett haladt a két csapat, sőt 14:13-nál a MAFC-nak volt szett- és mérkőzéslabdája. Ezután a Dági KSE zsinórban három pontot csinált úgy, hogy mindannyiszor Tamasi Istvánt sáncolták le. Nem véletlen, hogy a mérkőzés végén az ő arcán lehetett felfedezni a legnagyobb szomorúságot.
Köszönöm a figyelmet!
3:0
25:17
25:22
25:19
> >
A Kecskemét nem tudta megvédeni elsőségét a Kupában, a Kaposvár visszahódította azt.
Az előzetes várakozásokhoz képest a Kaposvár könnyű győzelmet aratott, igazából az egész mérkőzés alatt Bagicsék irányítottak, és végül a somogyiak 3:0-ás győzelmet arattak.
A kecskemétieknek voltak ugyan fellángolásai, de ez a kiváló erőkből álló Kaposvár ellen ma kevés volt.
Köszönöm a figyelmet!