Marquez (Honda)
verseny vége
> >
A keddi után a szerdai tesztnapot is a világbajnoki címvédő Marc Marquez nyerte Repsol Hondával, de már 1:59 elejére volt képes a tegnapi 1:59,9 után. Lorenzo ismét megszerezte a második helyet, három tized hátrányt szedett össze a ma Rossinál gyorsabb Yamahás. Crutchlow nagyon kellemes meglepetés a harmadik helyen az LCR Hondával, fél másodperc csak a lemaradása. Rossi közel négy tizedet, Pedrosa azonban majdnem nyolc tizedet kapott a csapattársától. Meglepetés Iannone sebessége a gyári Ducatival, negyedik helyével jócskán verte a rutinosabb Doviziosot, aki ma tizedik lett.

Hector Barbera 8. helye mindenképpen figyelemre méltó, remekül beékelődött a gyári pilóták közé a mai napon. Szerdán nem sikerült annyira fényesre a Suzuki teljesítménye, Aleix Espargaro azonban így is befért a tízbe, Vinalesnek meg kellett elégednie a 14. pozícióval. Az Aprilia számára még igen sok munka van hátra, Bautista 19., Melandri ismét utolsó, 27. pozícióban zárt.

Az első hét helyezett 8 tizeden belül végzett, ez igen biztató, ráadásul három különböző márka képviselői az első négy helyen.

Holnap is folytatódik a teszt Sepangban, de az előzetes hírek szerint csak a tesztpilóták futnak próbagumikkal. Ha változás állna be és minden pilóta tesztel, jelentkezünk élőben!

Köszönöm figyelmüket!
----