Antalya - Women (Kemény borítás)
0:2
1:6
1:6
> >
Szabinának három bréklabdája is volt Haas első két adogatójátékában, azokkal nem tudott élni, de ő már az elsőt sem tudta hárítani 2:1-nél, majd a következő adogatását már semmire bukta el, így könnyedén nyerte az első szettet az osztrák. A másodikat is brékkel indította, de utána Szabina vissza tudta venni az adogatását, ám több játékot már nem nyert, sima vereség a vége, ahogy egy héttel ezelőtt is.
1:2
6:4
1:6
1:6
> >
Az első játszmában egy brékváltás után Rebeka nagyon rossz pillanatban bukta újra az adogatását, de a második szettől nagyon jól adogatott, egyszerűen nem volt ellenfél számára a román Hristea, könnyedén jut a magyar lány a második fordulóba.
0:2
6:71
4:6
> >
A mérkőzés első fele nem indult túlságosan jól Lukács számára, hamar brékhátrányba került, ám sikerült ezt a játszma vége felé ledolgoznia. Anna Shkudun rövidítésre mentette a szettet, ahol azonban csak Lukács volt pályán, 7:1 lett a rövidítés, 7:6 pedig az első szett Vandának.

A második játszmában rengetegszer elvették egymás adogatását, szerencsére a nagy adok-kapokból Vanda jött ki jobban, 4:3-s vezetésnél sikerült stabilizálnia a brékelőnyét, majd 5:4-nél könnyen ki is szerválta a mérkőzést. Szép győzelem és továbbjutás Antalyában a második fordulóba!

Anna Shkudun – Lukács Vanda: 0-2!
6:7 (1), 4:6!
Köszönöm a figyelmet!
----