Aleix Espargaro (Suzuki)
verseny vége
> >
A Suzuki meglepetést okoz egyelőre Argentínában, az első szabadedzést fölényesen nyeri Aleix Espargaro több, mint fél másodperccel Iannone előtt. Dovizioso pedig egy harmadik hellyel húzza alá, hogy a Ducati itt is versenyképes lesz Iannonéval és Dovival. Ha ez nem lenne elég, jön egy harmadik Ducati, Hernandez a negyedik helyen. Redding kiemelkedően jó szintén az ötödik helyével, Hayden a hatodikkal megint csak meglepetés.

Vinales a legjobb újonc szokás szerint, a hetedik helyre hozza a másik Suzukit. A nyolcadik Di Megliot és a 9. Millert sem szoktuk az első 15 helyezett között látni. Hol van a többi esélyes?

Marquez a 10. helyen, Rossi a 14. pozícióban, Lorenzo pedig a 20. mindössze. Melandri végre nem az utolsó között végzett, Apriliáját a 19. helyre hozta, csapattársa, Bautista pedig a 11. helyezést tudhatja magáénak.

Délutánra bizonyára javulnak az ászok, mert eddig csak Dovizioso és Iannone mutatták meg magukat. A Suzukival úgy tűnik, e hétvégén számolni kell, főleg Aleix Espargaroval.

Az élő közvetítésünket 19:05-től folytatjuk, tartsanak velünk akkor is!
Köszönöm figyelmüket!
----
Aleix Espargaro (Suzuki)
verseny vége
> >
Az első edzés után a másodikat is megnyerte Aleix Espargaro a kifejezetten erősnek mutatkozó Suzukival. Ezúttal is Iannone lett mögötte a második, Marquez viszont már felkapaszkodott a harmadik helyre a délelőtti 10. pozícióhoz képest.

Két másodpercet gyorsultak délelőtthöz képest a versenyzők, Marquez hármat is. A köridők még így is sokat javulhatnak holnapra. A Ducati erős formát mutat, a Yamaha kicsit le van maradva, de lefelezték a hátrányukat a Hondához képest. Aleix Espargarot segítette a közepes gumi, de így is nagyon erősnek mutatkozik a Suzuki. Holnap folytatás a harmadik szabadedzéssel, azt is élőben közvetítjük 14:55-től, tartsanak velünk!

Köszönöm figyelmüket!
----