Marquez (Honda)
verseny vége
> >
Marquez bejelentkezett a pole pozícióért, de nem nagy az előnye. Crutchlow meglepetésre eddig a legfőbb kihívója, de Aleix Espargaro is komoly teljesítményt nyújt a harmadik helyével. Mindkét Suzuki a Q2-be került egyenes ágon, folytatják jó szereplésüket. Rossi és Lorenzo is könnyedén bejutott, de úgy tűnik, van hátrányuk a Hondával szemben, talán a Ducatival szemben is. A Tech 3 Yamahák pedig egyértelműen alulteljesítettek, egyikük sem jutott a legjobb tízbe.

Az időmérő edzésről is élőben jelentkezünk 19:10-től, tartsanak akkor is velünk!
Köszönöm figyelmüket!
----
Marquez (Honda)
verseny vége
> >
Marquez hozza a szokásost, nagy fölénnyel nyeri az időmérő edzést úgy is, hogy az utolsó lehetséges körét el sem kezdte igazán. Aleix Espargaro kellemes és nagy meglepetést okoz azzal, hogy a Suzukit behozza a második helyre közepes keverékű gumival. Iannonével teljes az első sor. A legjobb yamahás Lorenzo csak az 5. kockában, Rossi a 8., Dovizioso a 6. pozícióban.

Ismét két Suzuki a Q2-ben, Vinales a 9. rajthelyről indulhat. Az Aprilia kicsit javulni látszik Bautistával, a 19. helyet csípte meg. Holnap izgalmas versenyre számíthatunk, megtudjuk, hogy Marquez ezt a győzelmet is behúzza a tengerentúl, vagy a Suzuki Espargaroval még nagyobb meglepetést tud okozni. Esetleg a Ducati és a Yamaha versenytempója lesz meglepően jó? Holnap este 21 órás kezdettel megtudjuk! Tartsanak velünk!

Köszönöm figyelmüket!
----