ITF - Heraklion (Kemény borítás)
2:0
6:2
6:0
> >
Sajnos a közvetítés akadozása, majd teljes megállása nem tette lehetővé az élő eredménykövetést, de most már tudjuk, hogy Bondár Anna rendkívül magabiztosan, két szettben, 6:2, 6:0 arányban lemosta amerikai ellenfelét Alexandra Anghelescut és bejutott Heraklionban a második fordulóba! Reméljük, holnap több szerencsénk lesz a közvetítés során! Anna azonnal dupla brékelőnybe került a mérkőzés elején és utána sem engedte érvényesülni az amerikai lányt.

Bondár Anna – Alexandra Anghelescu: 2-0!
6:2, 6:0!
Köszönöm a figyelmet!
----
1:2
7:62
6:73
3:6
> >
Az első szettben fej-fej mellett haladtak a játékos. Mindkét részről háromszor sikerült brékelni, valamivel Argyelán gazdálkodott jobban a bréklabdákkal, de ez sem volt elegendő a szett megnyeréséhez.
A rövidítésben hamar hátrányba került Argyelán, 2-2-től pedig lelépte Kawasaki a magyar lányt és könnyedén húzta be a szettet.

A második játszma a brékekről szólt. 3-2-ig egyik játékos sem tudta hozni az adogatását, ekkor Argyelán törte meg a csendet és húzott el 4-2-re. Kawasaki azonban észbe kapott és három egymást követő játékot nyert meg, majd a mérkőzés megnyeréséért adogathatott 5-4-nél és 6-5-nél is, azonban egyszer sem tudta behúzni. A rövidítésben szinte leradírozta a pályáról a japánt Argyelán Csilla és megérdemelten nyerte meg a második játszmát nagy csatában.

A döntő játszmában hamar brékelőnybe került Argyelán, amit 4-2-nél tovább tudott növelni. 5-2-nél a mérkőzés megnyeréséért adogathatott, de azt a játékot elbukta, azonban a következő fogadójátékot már nem, így megnyerte a mérkőzést 6-7, 7-6, 6-3 arányban.