0:2
6:73
2:6
> >
Gálfi Dalma bejutott a második fordulóba, élt az esélyeivel, ötödik kiemeltként ez elvárható is volt tőle.

Az első játszma elég őrültre sikeredett. Négy brék után Dalma hozta először az adogatását, de hamarosan már a szettben maradásért kellett fogadnia... Játszmalabdákat hárítva tette ezt meg, majd a rövidítésben a térfélcsere után ő csinálta meg az első minibréket, majd az első játszmalabdáját ki is használta fogadóként.

Ez megnyugtatta a magyar lányt, és brékkel kezdett a második szettben, sőt dupla brékelőnye is volt, de egyet visszavett az elveszített adogatásaiból a francia, ám egy újabb brék után már kiszerválta a meccset Dalma, megérdemelten jut tovább.
2:0
6:0
6:4
> >
Azt hiszem az első játszma játékképéről mindent elmond az eredmény. Több mint kétszer annyi pontot nyert a cseh lány, villámgyorsan hozta az adogatójátékait, Barzónak szinte esélye sem volt fogadóként. Adógatóként is csak egy játékban tudott komoly ellenállást tanusítani, így pedig nehéz nyerni.

A második játszma remekül indult magyar szempontból, 3-0-ra, majd 4-1-re is vezetett Barzó. Brékelőnyét azonban 4-2-nél elbukta, innen új erőre kapott a cseh lány és 5 játékot zsinórban megnyerve behúzta a mérkőzést.

Ezzel Barzó Lilla elbúcsúzik a további küzdelmektől.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok!