Lopez (Citroen)
verseny vége
> >
José Maria Lopez kétséget sem hagyott afelől, hogy megnyeri a futamot, a rajtnál átvette a vezetést, majd fokozatosan szakadt el Mullertől és simán győzött is.

Michelisz Norbert érett, taktikus futamot futott, a nyolcadik helyével pontokat szerzett, de közben vigyázott is az autójára és a második futamra épségben visszahozta, ahol majd az élről rajtolhat! Azt a futamot is élőben közvetítjük 14:40 környékétől, tartsanak velünk!

Köszönöm figyelmüket!
----
Michelisz (Honda)
verseny vége
> >
Csodálatos, domináns, nagyon sima győzelmet aratott Michelisz Norbert a Magyar Nagydíj második futamán. Az élről rajtolva kiválóan startolt, megtartotta az első helyet, majd körről körre fokozatosan és igen gyorsan növelte előnyét, hogy a végén simán győzzön! Először győzött idén Michelisz Norbi, senki sem tudott a közelébe férkőzni.

Jól jött, hogy a Citroenek nem voltak közvetlenül a magyar fiú mögött, de a Honda beállításai ma annyira jól sikerültek, hogy egy pillanatig sem forgott veszélyben Norbi győzelme. Az összetettben így Michelisz feljött a hatodik helyre, a Yokohama kupában pedig az első helyre. Az ünneplés hatalmas, a hazai közönség megadja a módját. Nem véletlen, hogy az évadban a magyar közönség előtt a legjobb versenyezni, mindig itt van a legjobb hangulat.

Legközelebb két hét múlva láthatunk WTCC-t, akkor a Nürburgringről jelentkezünk, az átépített Nordschleife pályáról. Tartsanak akkor is velünk!
Köszönöm figyelmüket!
----