9:11
(2:4, 1:2, 1:2, 5:3)
esemény vége
> >
Hiába hajrázott a végén a Honvéd, már nem tudta ledolgozni a hátrányát, így megérdemelten nyert a Szeged. Mindkét oldalon rossz volt a fórkihasználás, de a vendégeket ez kevésbé befolyásolta. Ezzel a két csapat számára véget ért a szezon. A Szeged az ötödik, míg a Honvéd a hatodik helyen zárja a 2014/2015-ös idényt. Ez megegyezik az alapszakaszban elért helyezéseikkel is. Köszönöm figyelmüket, tartsanak velünk további vízilabda közvetítéseinken is, hiszen a bajnokság még nem mindenkinek ért véget! További szép estét!
7:10
(1:4;1:1;0:3)
esemény vége
> >
32:00  Vége a mérkőzésnek!
8:9
(1:4, 3:2, 3:1)
esemény vége
> >
Az Onlajnok közvetítései egyelőre búcsúznak a Pécsről, a vízilabda OB I itteni mérkőzéseitől.
Két év közvetítés után, a PVSK kiesésével személy szerint én is búcsúzom. Köszönöm az eddigi megtisztelő figyelmet minden vízilabda rajongótól:
Kolarics László
7:9
(2:2, 1:1, 0:4, 4:2)
esemény vége
> >
Második negyedbeli 4-0-jának köszönhetően nyerte meg ezt a mérkőzést és jutott így be a bajnoki döntőbe a Szolnoki Dózsa vízilabdacsapata! A házigazda Ferencváros ebben a szezonban most tudta a leginkább megnehezíteni a válogatottakkal teletűzdelt szolnokiak dolgát, de a harmadik meccs kiharcolásához ez nem volt elég!
A férfi vízilabda OB I. idei szezonjában az OSC és a Szolnok vívja a három nyert mérkőzésig tartó finálét, míg a bronzéremért az Eger és a Ferencváros küzdhet, két megnyert talákozóig!
A Népligetből köszönjük a figyelmet, de tartsanak továbbra is velünk!