3:0
25:20
25:19
25:19
> >
A vártnál talán simább hazai győzelem született, a Gödöllő ma meglehetősen hitehagyottan és kedvetlenül játszott. A lila-fehéreknél Iricanin ma különösen elemében volt, az idegenlégiós számolatlanul szerezte a pontokat. A vendégeknél Csengeri Petra teljesítményét emelhetjük ki, de egyedül kevés volt az üdvösséghez. Szakmáry Gréta ma viszont önmagához képest halovány teljesítményt nyújtott, nélküle pedig a Gödöllő félkarú óriás.
Az első szettben egészen a hajráig fej-fej mellett haladt a két csapat, sőt a hajrára a Gödöllő fordulhatott előnnyel. 20:19-es vendégvezetésnél azonban az UTE időt kért, ezt követően pedig a lila-fehérek zsinórban hat pontot csináltak.
A második felvonás már kevesebb izgalmat hozott, ezt a játszmát lehengerlően kezdte az Újpest, a hazaiak 6:0-val indítottak. A folytatásban is a fővárosiak akarata érvényesült, igazából sima szettgyőzelmnek örülhettek a hazai szurkolók.
A harmadik szett igazából még kevesebb izgalmat tartogatott, a második technikai szünetben már tíz ponttal vezetett az újpesti gárda. A hajrában ugyan a vendégek némileg még kozmetikáztak az eredményen, de ez igazából a lényegen már nem sokat változtatott.
A párharc állása ezzel 2:0 az UTE javára, a folytatás Gödöllőn lesz.
Köszönöm a figyelmet!