22:23
(11:9)
vége
> >
Jól kezdte a mérkőzést a Békéscsaba, 17 perc játék után már 5 góllal is vezettek. Ekkor támadt fel a Fehérvár, egy 6-2-es futás után folyamatosan tartani tudták az 1-2 gólos hátrányt. A mérkőzés utolsó 10 percében azonban jobban játszottak a vendégek, egyszerűen jobban akarták a győzelmet, mint ellenfelük. A végén Kiss Éva kulcshelyzetben hárított 2 hetest, így a hazaiaknak már nem maradt esély a győzelemre.
Az előzményeknek megfelelően hatalmas csatát hozott a mérkőzés, amely a fehérvári meccshez hasonlóan csupán 1 gólos különbséggel ért végett. A mérkőzés képe alapján mindkét csapat pontot érdemelt volna, de a két pontot ma a vendégek viszik haza.
23:22
(12:8)
vége
> >
Egy végtelenül feszült és kiélezett mérkőzés végén az MTK-Budapest egy góllal jobbnak bizonyult, ezzel a fővárosiak életben tartották a reményt, hogy a pályán harcolják ki a bennmaradást.
Minden elfogultság nélkül bátran mondhatjuk, hogy megérdemelt a hazaiak győzelme, az MTK-Budapest gyakorlatilag végig vezetve gyűjtötte be a két pontot. A Vácnak az utolsó pillanatban még komoly lehetősége volt az egyenlítésre, Blazek azonban védte Dakos ziccerét.
A váciak kapujában Bíró ma (is) jól védett, de ugyanezt mondhatjuk el Ignácz-Pethőről, a hazaiak kapusáról.
Köszönöm a figyelmet!